Мишел Пфайфър е преживяла неприятен инцидент - за който самата

...
Мишел Пфайфър е преживяла неприятен инцидент - за който самата
Коментари Харесай

Защо Мишел Пфайфър се появи в социалните мрежи с насинено око

Мишел Пфайфър е претърпяла противен случай - за който самата тя показа в обществените мрежи. И въпреки актрисата да показва с лекост случилото се и даже и с възприятие за комизъм, фрагментите наподобяват много тревожно.
 Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели след 30 години брак - към момента щастливи ли са дружно
След 30 години брак - щастливи ли са дружно Мишел Пфайфър и Дейвид Е. Кели

И каква е историята на запознанството им

От фотосите в непосредствен проект, се вижда неприятно посиненото око на 65-годишната холивудка звезда, което тя третира с пакет ледени кубчета. Все отново бърза да успокои своите почитатели, уточнявайки, че " не е нищо съществено ".

Феновете от своя страна заляха актрисата с положителни пожелания за скорошно излекуване, както и някои от околните ѝ известните другари като колежките ѝ Джулиън Мур и Селма Блеър. И, предстоящо, личната ѝ по-малка сестра - Диди Пфайфър.

Оказва се, случаят, който е претърпяла  се е случва, до момента в който е играла набиращия все по-голяма известност в последно време спорт пикълбол - комбинация сред тенис, бадминтон и тенис на маса.

Освен с топката, актрисата е дейна напоследък и по различен метод - за кино функции. Още през 2021 година Пфайфър показа, че се готви интензивно за ролята си в третата част. Заради което прекара много време във фитнес залата, прецизират от People.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР