Мишел Обама и Бърни Сандърс изразиха подкрепата си за Джо

...
Мишел Обама и Бърни Сандърс изразиха подкрепата си за Джо
Коментари Харесай

Мишел Обама и Бърни Сандърс подкрепиха Джо Байдън

Мишел Обама и Бърни Сандърс показаха поддръжката си за Джо Байдън на Националния конгрес на Демократическата партия на Съединени американски щати, предадоха международните организации.

Бившата първа дама и сенаторът, самоопределящ се като социалист, бяха водещите оратори през вчерашния първи ден от конференцията, на която се чака Байдън да бъде публично одобрен за претендента на демократите на президентските избори в Съединените щати на 3 ноември. Заради пандемията от новия ковид, от която Съединени американски щати са най-тежко засегнатата страна, конгресът минава най-вече онлайн.

Мишел Обама увери, че Джо Байдън би бил най-хубавият претендент на демократите, защото е кадърен да сплоти страната и да я изведе от рецесията.
" Познавам Джо. Той бе приказен вицепрезидент ", сподели някогашната първа дама на Съединени американски щати.

Тя акцентира, че Джо Байдън " знае какво тъкмо е належащо, с цел да избави стопанската система, да победи пандемията и да води нашата страна ".

Мишел Обама познава добре 77-годишния Байдън от времето, когато той бе вицепрезидент при ръководството на нейния брачен партньор - някогашния президент Барак Обама.
В своята тирада, предавана онлайн, някогашната първа дама на Съединени американски щати акцентира значимото значение на съпричастността в тези сложни време на пандемия и на породената от нея криза.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР