Мишел Елман взе към Instagram, за да разкрие най-накрая самоличността

...
Мишел Елман взе към Instagram, за да разкрие най-накрая самоличността
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО разкрито: Мишел Елман от This Morning сподели снимка, показваща диамантен пръстен, докато обявяваше годежа си с годеника си... само ЧАСОВЕ преди да го зареже, защото й изневери

Мишел Елман взе към Instagram, с цел да разкрие най-сетне самоличността на нейния сътрудник от съвсем три години - прочут единствено като Бен

Снимката беше бързо изтрита от обществените медии, а Мишел се отдръпна от онлайн света до тази седмица, когато тя през сълзи разгласи на почитателите, че годежът й е негоден.

Телевизионната звезда съобщи, че сътрудникът й се нагоре “ и „ унищожи едно в действителност положително нещо “, само че настоя, че ще се оправи.

Твърди се, че Бен е срещнал друга жена в уебсайт за запознанства преди да прекара една нощ в хотел с нея по време на командировка.

Разказвайки още повече за изневярата на някогашния си, тя сподели на This Morning: „ Срещнахме се в приложение за запознанства, той беше първата ми среща след пандемията. Любовта на живота ми, най-здравата връзка, която в миналото съм имал.

„ Бях благоприятен и тогава една жена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР