Мишел дьо Нострадамус, известен още като Нострадамус, направи редица обезпокоителни

...
Мишел дьо Нострадамус, известен още като Нострадамус, направи редица обезпокоителни
Коментари Харесай

Предсказанията на Нострадамус за 2023 г.: какво се сбъдна?

Мишел дьо Нострадамус, прочут още като Нострадамус, направи редица притеснителни предсказания за бъдещето в своята книга „ Пророчества “, оповестена за първи път преди съвсем 500 години. 

В книгата, която включва 941 римувани и единствено едно неримувано четиристишие, философът сформира лист с грандиозни предсказания, които съгласно него ще се случат на Земята в бъдеще. Повечето от тези пророчества не са доста оптимистични. Те са отдадени на бедствия като чума, трусове, наводнения, войни и убийства.

Много хора разбираемо са скептични по отношение на точността на предсказанията на Нострадамус, само че се счита, че пророкът е предсказал няколко от главните събития в актуалната история с ужасяваща акуратност, епохи преди те да се случат. Някои хора считат, че Нострадамус вярно е предсказал идването на власт на Хитлер, убийството на Джон Ф. Кенеди и атентатите от 11 септември.

Сред пророчествата, оповестени от французина, има и такива, които би трябвало да се осъществен през 2023 година, пише Mirror.
Кризата на разноските за живот може да докара до канибализъм
В резултат на рецесията с разноските за живот хората може да се наложи да прибегнат до канибализъм, допуска Нострадамус. В едно от четиристишията той написа: „ Толкова високо ще се издигне бушелът с пшеница, че човек ще изяде съседите си “.

Според стиха храната ще стане толкоз скъпа – по негово време „ бушел жито “ – че хората ще бъдат принудени да се изяждат един различен, с цел да оцелеят. Може да звучи като призрачен сън, само че поради астрономическите скокове на цените на доста съществени храни тази година, прогнозата не е отвън границите на вероятното.
 Сирене в супермаркет, хранителни артикули, сирене Чедър, заключени хранителни артикули, рецесия на разноските за живот, канибализъм, прогноза Кризата на разноските за живот може да докара до канибализъм Снимка: Celeste_Tam42
По-рано тази година в интернет се разпространиха фотоси на супермаркети, принудени да „ заключват “ сиренето Чедър. В един миг цените на храните изпревариха сметките за сила, защото разноските им скочиха до небето.
Мистериозна злополука на Марс
Нострадамус написа мистериозно знамение, в което предсказа " небесен огън, когато светлината на Марс угасне ". Някои свързват това с проектите на софтуерния магнат Илон Мъск да изпрати пилотиран галактически транспортен съд до алената планета до 2029 година

Опитите на притежателя на X, обществената мрежа, известна преди като Twitter, да колонизира планетата, съгласно Нострадамус, най-вероятно няма да бъдат сполучливи. В своите поетични, само че неразбираеми формулировки философът допуска, че на Марс ще се случи огромна злополука, вследствие на която „ светлината “ на планетата ще изгасне.
   Марс, планета, космос, живот на Марс, колонизация на Марс, предсказване на Ностардамус Изданието отбелязва, че на Марс ще се случи огромна катастрофа Снимка: NASA
Въпреки това, това може да е обвързвано и с изобретение, направено по-рано тази година от НАСА, откакто евентуален извънземен живот беше открит в един от кратерите на планетата. Марсоходът Perseverance на НАСА откри многообразие от органични материали в кратера Jezero, което съгласно специалисти допуска, че в предишното е съществувала по-сложна система, в сравнение с се смяташе до момента.
Изменението на климата може да докара до тежки суши и наводнения
Това към този момент се случва в доста страни по света, Нострадамус видя, че целият свят ще бъде обиден от големи промени във времето. Той сподели: „ Сухата земя ще стане още по-изсъхнала и ще има огромни наводнения, когато се види дъгата. “

В Обединеното кралство хората устояха на рискови горещини този месец, счупвайки няколко върха. Не е мъчно да си представим, че в бъдеще този проблем ще става все по-сериозен и целият свят ще страда по едно и също време от суши и наводнения.
„ Големите промени “ ще доведат до ужасни бедствия
Това е следващото поетично, само че неразбираемо предсказване на френския астролог. Хората не са съгласни с тълкуването му. Нострадамус написа: " Рано или късно ще видите огромни промени - ужасни бедствия и отмъщение. "
 Предсказание на Ностардамус, мъдрец, астролог, Мишел дьо Нострадамус, Пророчества, книга, Хората не са съгласни по отношение на тълкуването на някои пророчества Снимка: Libriproibiti
В един бързо разрастващ се свят " огромните промени " наподобява се случват от самото начало - от политически промени до екологични произшествия. И евентуално и двете могат да провокират „ смут и възмездие “.

В други четиристишия той допуска, че огромна смяна е провокирана от широкомащабни цивилен безредици.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР