Мисълта за загуба на детето ви е чувство, което нито

...
Мисълта за загуба на детето ви е чувство, което нито
Коментари Харесай

Ужасена майка, която загуби сина си в магазина, споделя техника за „гледане на висок глас“ за родители

Мисълта за загуба на детето ви е възприятие, което нито една майка или баща не желае да обмисля, само че е жизненоважно родителите да знаят по какъв начин да реагират при положение на призрачен сън в миналото се сбъдват.

Една майка, която един път е претърпяла ужаса да изгуби детето си в супермаркет, показа най-хубавите си препоръки с вярата да помогне на други родители. Джес Мартин споделя, че се кълне в техниката „ изглеждай мощно “ и споделя, че всички родители би трябвало да я употребяват.

Майката отиде на страницата си в TikTok @jesmartin и разкри по какъв начин методът й е оказал помощ да откри сина си бързо, когато той се скиташе в един магазин. Ако това е най-лошият сюжет и някой е лишил детето ви, нейната техника оказва помощ на възможностите похитителят да пусне детето.

Джес изясни: „ Ако сте в увеселителен парк, зоологическа градина, мол, каквото и да е, и се огледате и детето ви към този момент не е с вас, това, което желаете да извършите, е да започнете шумно да го търсите. Направете не започвайте безмълвно да ги търсите.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР