Мисълта да живееш на 54-футова тясна лодка не е за

...
Мисълта да живееш на 54-футова тясна лодка не е за
Коментари Харесай

„Купихме лодка за £17 000 във Facebook – плаках, когато я видях за първи път, но сега я обожавам“

Мисълта да живееш на 54-футова тясна лодка не е за всеки – само че една двойка в никакъв случай не желае да живеят още веднъж на сушата.

Уейн Аспланд и Анджела Хюз заплатиха единствено £17 000 за своето непретенциозно плаващо жилище и макар че в началото не знаеха по какъв начин да живеят на лодка, те споделят, че в никакъв случай не биха могли да се върнат да живеят в къща.

Двойката, която е на към 50 години, живее на тясната си лодка с двете си бордър коли Фийби и Бърни. Уейн разкри, че първата мисъл да живее на лодка е предиздвикала Анджела да се разплаче, защото не можеше да измисли нищо по-лошо - изключително като видя положението, в което беше лодката. Но двамата са работили интензивно, с цел да я трансфорат в своя съвършен дом.

Уейн сподели, че са били да прегледат други по-луксозни лодки, струващи над £50 000, само че той се е насочил към една от „ най-връзките “ лодки, които може да откри, тъй че има план. За огромно смут на Анджела й „ лиши известно време “, с цел да свикне с него, откакто той го купи от Фейсбук Marketplace.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР