Мис Южна Африка Деми-Лий Нел-Питърс спечели короната за Мис Вселена

...
Мис Южна Африка Деми-Лий Нел-Питърс спечели короната за Мис Вселена
Коментари Харесай

Красавица от Южна Африка спечели конкурса Мис Вселена

Мис Южна Африка Деми-Лий Нел-Питърс завоюва короната за Мис Вселена 2017 на финала на състезанието, провел се нощес в казино-хотел " Планет Холивуд " в Лас Вегас, оповестява списание Time. Нейни подгласнички станаха мис Колумбия, Лаура Гонсалес и мис Ямайка, Давина Бенет. 

Нел-Питърс е на 22 г. и е родена в провинция Западен Кейп в Южна Африка. Наскоро е приключила образованието си в Северозападния университет в Южна Африка със компетентност " Бизнес ръководство ". Работи по стратегия за образование на жени в самоотбрана при разнообразни обстановки. Поводът за тази самодейност се заражда, откакто тя самата става жертва на въоръжен обир, един месец откакто е коронясана за мис Южна Африка.

На предварителното интервю Нел-Питърс говори за своя опит в самозащитата и за желанието си да докара тази пристрастеност до повече дами, с помощта на платформата  " Мис Вселена ".

Попитана по време на състезанието за най-важния проблем, с който се сблъскват дамите на работното място, тя сподели, че това е неналичието на равно възнаграждение. " На някои места дамите получаваат 75% от това, което печелят мъжете, с цел да правят същата работа, в същите часове и това не е вярно ", счита тя. " Мисля, че дамите по целия свят би трябвало да имат равно възнаграждение за работата, която правят наедно с мъжете ", разяснява хубавицата. 

Заедно с купата, Нел-Петерс получава годишна заплата, първокласен апартамент в Ню Йорк за времето на своето " царуване " и спомагателни награди. Тя е втората жена от родината си, която спечелва приза.

92 жени от цялостен ​​свят участваха в тазгодишното състезание, в това число представителки на Камбоджа, Лаос и Непал, което се случи за първи път. Най-добрите 13 финалисти в състезанието бяха от Тайланд, Шри Ланка, Гана, Испания, Ирландия, Хърватия, Англия, Съединени американски щати, Бразилия, Канада, Филипините, Венецуела и Китай.

След шоуто Нел-Питърс сподели, че дамите могат да се поддържат помежду си, с цел да се опълчват на всевъзможни злоупотреби.

" Чувствам се по този начин овластена, тъй като съм на сцената с 91 други дами, които са мощни, самостоятелни, които са работили доста интензивно ", сподели тя.  " Всички те са победители; те са спечелили в личните си страни. Това просто ми сподели, че в случай че ние дамите поемем ръцете си и се държим заедно, сме несломими и можем да кажем " не " на нещата, които са неправилни на работното място, вкъщи или където и да е другаде ", сподели още победителката. 

Разгледайте идната ни фотогалерия и видеото, което показва най-вълнуващия момент от състезанието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР