Мис Вселена Деми-Лий Нел-Питърс смята, че неравното заплащане е най-голям

...
Мис Вселена Деми-Лий Нел-Питърс смята, че неравното заплащане е най-голям
Коментари Харесай

"Мис Вселена" определи неравното заплащане като най-голям проблем за жените

Мис Вселена Деми-Лий Нел-Питърс счита, че неравното възнаграждение е максимален проблем за дамите на работното място, предадоха международните осведомителни организации.

"На някои места дамите получават 75 % от заплащането на мъжете за същата работа и същото време. Не мисля, че това е вярно ", сподели тя.

На финала на фамозния конкурс за хубост нощес в Лас Вегас хубавицата отговори на въпроси на водещия. Тя добави, че най-важното качество за Мис Вселена е самоувереността и акцентира, че носителката на купата би трябвало да умее "да преодолява своите страхове " и да оказва помощ на другите дами да го вършат.

Нел-Питърс ще получи заплата за 1-годишен интервал, първокласен апартамент в Ню Йорк за същото време и рекламен контракт, в границите на който тя ще пътува по света и ще взе участие в разнообразни благотворителни събития. Тя е втората представителка на РЮА, която печели влиятелния конкурс.

Красавицата, която е на 22 години, неотдавна се е дипломирала със компетентност бизнес мениджмънт. Тя е взела участие в създаването на стратегия за образование на дами за самоотбрана, откакто сама тя била ограбена с оръжие. Инцидентът се случил месец откакто е била определена за Мис Република Южна Африка.

Миналогодишната носителка на купата Мис Вселена французойката Ирис Митенар сложи короната на главата на своята наследничка.

В състезанието Мис Вселена тази година имаше рекорден брой участнички - 92. За първи път в историята му от 1952 година в него се включиха представителки на Камбоджа, Лаос и Непал.

За първа подгласничка беше определена 22-годишната Мис Колумбия Лаура Гонсалес, а за втора - 21-годишната "Мис Ямайка " Давина Бенет.

Водещ на церемонията беше Стив Харви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР