Мис Вселена България 2013-а получи годежен пръстен на рождения си

...
Мис Вселена България 2013-а получи годежен пръстен на рождения си
Коментари Харесай

Мис Вселена България се сгоди и чака бебе

Мис Вселена България 2013-а получи годежен пръстен на рождения си ден. Венета Кръстева и гръцкият предприемач Костас Устабасидис чакат бебе. Единствената родна миска, която може да се похвали с персонална фотография с американския президент Доналд Тръмп - Мис Вселена България 2013-а – Венета Кръстева, през вчерашния ден отпразнува рождения си ден в столичен ресторант с другари.

За гостите стана явно, че хубавицата чака бебе.

Перфектната й фигура едвам видимо издаваше този миг, само че изненадата пристигна, когато след поздравленията и светлините на празничната торта, дългогодишният й другар – гръцкият предприемач Костас Устабасидис извади кутийка с годежен пръстен. Сертификатът му издава...5-цифррена сума, която е броил годеникът.

Самата Венета изглеждаше очевидно сюрпризирана, само че Костас не я остави да се колебае и преди тя да каже „ Да”, надяна годежния пръстен на ръката й.

Празникът се трансформира в очарователно 2 в 1. Изенадана остана даже майката на Венета, която има още две дъщери-красавици.

Лайф.бг научи още, че Венета е бременна в 5-ия месец и предстоящото бебе е момче. Двамата с Костас явно ще изчакат раждането на наследника и тогава ще подхващат пътешестване до Гърция.

Всъщност Устабасидис има бизнес в туризма на родното Черноморие. Венета пък е измежду дребното родни модели, които работят съществено в моделския отрасъл, без непотребна показност.

Да напомним, че хубавицата се класира в първата шестица на състезанието „ Мис Свят” в Щатите, само че за разлика от някои други, не тръби с този си триумф. Венета не парадира и с близкото си другарство с Доналд Тръмп, както и с куп други международни звезди.

Красавицата страни от шума на светската суетност, с Костас живеят повече от насаме, в обкръжението на дребен брой правилни другари, измежду които е родната легенда на стилния бизнес Страхил Гановски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР