Мис Вселена България 2000 Магдалина Вълчанова не искала да се

...
Мис Вселена България 2000 Магдалина Вълчанова не искала да се
Коментари Харесай

Без желание: Мис България Маги Вълчанова се ваксинира! Родната моделка се чувства принудена

„ Мис Вселена България 2000 ” Магдалина Вълчанова не желала да се имунизира, само че го направила, с цел да има зелен документ. Това разкри манекенката и моделка, която даже и на 44 години продължава да е една от най-красивите българки.

„ Ако би трябвало да съм почтена, изобщо не ми се искаше да се имунизирам. Смятах, че нямам потребност от ваксина, тъй като имам личен имунитет. Бях проболедувала вируса относително леко предходната година и имах 33% антитела съгласно теста ми от юни. Много пъти съм била контактна с носители на вируса по-късно и всякога PCR-ите са ми били негативни ", показа една от емблематичните носителки а на купите за хубост у нас.

Тя признава, че се е имунизирала не толкоз по здравни аргументи, а с цел да може да продължи да живее обикновено след въвеждането на новите ограничения през предходната седмица, написа „ България Днес “.

„ Ваксинирах се за документ, тъй като не мога да практикувам правото си на труд без него. Организмът ми е здрав. Нямам никакви хронични и наследствени заболявания. Надявам се имунната ми система да се пребори безпроблемно и с това, което инжектираха в тялото ми през днешния ден. Не чакам да имам кой знае каква реакция, само че все пак не мога да се отърва от тежестта на възприятието, че бях принудена да го направя. Толкова за персоналния избор ", добави Вълчанова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР