Мис Тигрова цъфна отново в интернет. Стриптийзьорката ударно отбеляза своето

...
Мис Тигрова цъфна отново в интернет. Стриптийзьорката ударно отбеляза своето
Коментари Харесай

Мис Тигрова се завърна

Мис Тигрова цъфна още веднъж в интернет. Стриптийзьорката стремително означи своето завръщане с осъществяване на своя обичана чалга ария.

Онлайн звездата е подготвена да покори новата платформа тикток. Тигрицата вижда опция да изгрее отново като ексцентричната жена, фамозна със своето леко комично самочувствие.

Чернокосата злина стана известна преди повече от 5 години. Запазена марка бяха нейните видеа, в които обстойно и нашироко изрича мненията си за събитията по света и у нас, само че и за своя живот, най-много за мъжете в него. Видеата й не бяха изключително забавни като наличие, само че Мис Тигрова хвана окото на стотици хиляди със своето държание.

Нахаканата кокона правеше скандал след скандал и нямаше ни минимум благосклонност към злобарите си. Дори излезе филм за възрастни с нейно присъединяване, само че вместо това да бъде компромат, Тигрова се възползва от него, с цел да стане още по-известна.

Сензацията, която се прочу в цяла България със своето гръмко, само че необичайно наличие, ненадейно изчезна от виртуалния свят. Преди да потъне в тайнственост, скандалната Мис Тигрова беше направила изказване, че се отхвърля от своя псевдоним. Вместо него тя бе решила да употребява своето същинско име Мая.
Здравейте хора от дълго време не сте ме чували по какъв начин пея, тъй че ето ви нещо от мен!!
Дивата тигрица разгласи, че ще се " опитоми " и ще заживее непретенциозен и естествен живот, надалеч от славата. След тази смяна тя заличи всяка диря от себе си в мрежата, като само останаха няколко неофициални видеоклипа. Никой не беше сигурен какво се беше случило с нея. Имаше догатки, че е забременяла, обаче този слух се оказа погрешен.

Желанието за популярност обаче в никакъв случай не е било потушено у Мая. След две години затъмнение познатият псевдоним лъсна в лилава леопардова щампа с нов личен тикток канал. Почитателите на провокаторката полудяха. Въпреки че за доста хора държанието на Мис Тигрова е единствено за смях, тя е направила и постоянна фенбаза. Със завръщането си онлайн сензацията идва и с ново предопределение - да бъде принцеса на справедливостта.
Replying to @_tanevaa_
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР