Мис Тигрова цъфна отново в интернет. Стриптийзьорката ударно отбеляза своето

...
Мис Тигрова цъфна отново в интернет. Стриптийзьорката ударно отбеляза своето
Коментари Харесай

Мис Тигрова се завръща

Мис Тигрова цъфна още веднъж в интернет. Стриптийзьорката стремително означи своето завръщане с осъществяване на своя обичана чалга ария. Онлайн звездата е подготвена да покори новата платформа тикток. Тигрицата вижда опция да изгрее отново като ексцентричната жена, фамозна със своето леко комично самочувствие.

Чернокосата злина стана известна преди повече от 5 години. Запазена марка бяха нейните видеа, в които обстойно и нашироко изрича мненията си за събитията по света и у нас, само че и за своя живот, най-много за мъжете в него. Видеата й не бяха изключително забавни като наличие, само че Мис Тигрова хвана окото на стотици хиляди със своето държание. Нахаканата кокона правеше скандал след скандал и нямаше ни минимум благосклонност към злобарите си. Дори излезе филм за възрастни с нейно присъединяване, само че вместо това да бъде компромат, Тигрова се възползва от него, с цел да стане още по-известна.



Сензацията, която се прочу в цяла България със своето гръмко, само че необичайно наличие, ненадейно изчезна от виртуалния свят. Преди да потъне в тайнственост, скандалната Мис Тигрова беше направила изказване, че се отхвърля от своя псевдоним. Вместо него тя бе решила да употребява своето същинско име Мая. Дивата тигрица разгласи, че ще се " опитоми " и ще заживее непретенциозен и естествен живот, надалеч от славата. След тази смяна тя заличи всяка диря от себе си в мрежата, като само останаха няколко неофициални видеоклипа. Никой не беше сигурен какво се беше случило с нея. Имаше догатки, че е забременяла, обаче този слух се оказа погрешен.

Желанието за популярност обаче в никакъв случай не е било потушено у Мая. След две години затъмнение познатият псевдоним лъсна в лилава леопардова щампа с нов личен тикток канал. Почитателите на провокаторката полудяха. Въпреки че за доста хора държанието на Мис Тигрова е единствено за смях, тя е направила и постоянна фенбаза. Със завръщането си онлайн сензацията идва и с ново предопределение - да бъде принцеса на справедливостта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР