Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева гушка лошо момче. Тя забърса

...
Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева гушка лошо момче. Тя забърса
Коментари Харесай

Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева любовница на Теди Хитлера

Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева гушка неприятно момче. Тя забърса един от тарторите в агитката на „ Левски “ Тодор Грудов, по-популярен като Теди Хитлера.

Двамата са дружно от няколко месеца, само че едвам в този момент „ България Днес “ разкрива връзката им на ярко. Един от най-татуираните футболни почитатели у нас и сексапилната плеймейтка са бясно хлътнали един към различен. Те са посрещнали дружно Нова година в първокласен ресторант. Мацката с голям силиконов бюст не спряла да целува и да интимничи с обичания си.

Хитлера е на 35 години и се изявява като боксьор в клуб „ Левски София – Запад “. От известно време насам той разпява агитката в бранш „ Б “ по време на мачовете на „ сините “. 10 години по-младата от него Анна-Мария нашумя около присъединяване си в сериала „ София денонощно “, а също така стана и една от финалистките в еротичния конкурс „ Мис ПлеймейтУ. В момента чаровницата се опитва като водеща на телевизионно предаване за музикални поздрави по един от чалга каналите.

Самата Анна-Мария удостовери информацията на „ България Днес “ и призна, че е дружно с Теди Хитлера. През 2011 година Грудов бе арестуван от полицията, откакто във почитател клуб на „ Левски “ бяха открити опиати, а той бе упрекнат като пласьор на дрогата. Проблеми с властта той имаше и през предходната година след финала за Купата на България против „ Славия “. Тогава две голи до кръста деца се появиха на пистата, изрисувани с нацистки свастики. Впоследствие едното момче се оказа наследник на Теди Хитлера, който отнесе санкция.

Ултрасът не крие крайните си политически убеждения. Той има татуировка пречупен кръст даже на единия си зъб. На гърба си е изобразил италианския фашист Мусолини. Направил е и няколко татуировки с лика на Васил Левски, татуирал си е даже подписа му, както и герба на България. От вътрешната страна на устните има надпис „ Левски “. На темето върху главата е татуирал паяжина. На тялото му е намерил място да увековечи кучето си от порода бултериер. Татуирал си е даже мъжкия сексуален член.

Преди няколко години Теди Хитлера даде паметно изявление пред Мира Добрева, която го съблече и прегледа в детайли татуировките му. Водещата не се посвени да се задява палаво с хулигана. „ Ще те скъсам от… пердах, ей “, закачаше се Мира. „ Момичетата повече ме харесват по този начин, с татуировките “, призна Хитлера. „ Да, много е възбуждащо “, отговори Мира. Сега на изрисуваното тяло на Тодор се радва само Анна-Мария. Но тя също има с какво да го зарадва.

„ Имам най-яките цици в България! Формата на гърдите ми е съвършена! “ Това разгласи пред „ България Днес “ победителката в миналогодишния конкурс. Преди няколко години плеймейтката наля циците си с по 500 кубика силикон във всяка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР