Мис Силикон 2013 г. Джулиана Гани се сравни с бременната

...
Мис Силикон 2013 г. Джулиана Гани се сравни с бременната
Коментари Харесай

Риана от AliExpress: Джулиана Гани копира бременната световна звезда

„ Мис Силикон ” 2013 година Джулиана Гани се съпостави с бременната Риана. Джулката чака дете дружно със своята половинка –Тодор Гецов, който по специалност е служител на реда. Гани реши да увековечи последните месеци от бременността си, като по този мотив си направи разголена фотосесия.
Прочетете още
Последователите на моделката бяха мощно сюрпризирани от колажа, който показа тя в профилите си  в обществените мрежи. На него ясно се вижда от кое място моделката е почерпила ентусиазъм за фотосите. На въпросния фотос Риана театралничи бременна за корицата на списание „ Вог ”, облечена в алена дантела, описваща всяка извивка по тялото й. Джулиана е изкопирала визията на международната звезда до най-малкия подробност – от прическата до позата, в която е застанала.

Поредната провокация на Гани провокира спорни мнения. Дори майката на Албена Вулева- Людмила Захажаева не подмина поста на Джулката и написа „ ПАК ЛИ… ”, на което моделът отговори „ Даа,някои не могат и да имат,това е Дар Божи,не ме мислете мене! ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР