Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е хванала половинката си Илиян

...
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е хванала половинката си Илиян
Коментари Харесай

Джулиана Гани спипа мъжа си в изневяра, развежда се!

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани е хванала половинката си Илиян в невярност и е подготвена да подпише документите за бракоразвод.

„ Той е изменник, няма да му простя. Ще се разведа и ще си взема детето. Той не заслужава нищо. Кани я в моя дом, в моето легло, до момента в който аз работя, а детето е при баба си… Предател, доста е мощен като ме няма… Ако не ги бях изловила щяха да се срещнат “, цитира я изданието LifeOnline.

Първоначално изкусителката разгласява това в профила си в обществените мрежи без коментар.

Ден по-късно обаче удостовери новината, че е напът да се разведе за повторно: " Всичко това, което четете в пресата, за жалост, е истина “, съобщи изкусителката в стори в Инстаграм.

Пред почитателите си тя показа, че е получила видеа и фотоси от чатове на мъжа си Илиян Найденов с други дами. „ Пишел си е с тях и ги е канил в нашето легло. Илиян ме съобщи и то до момента в който съм в чужбина “, изясни Джулката. По думите й, до невярност не се е стигнало единствено тъй като тя е схванала за въпросните чатове.

На въпроса от страна на почитателите дали няма да даде втори късмет на Илиян поради детето им Давид тя дава отговор: „ Това не се прости, хора. Не мога да простя на подобен лицемерен човек. “ Въпреки това Гани остава оптимист и декларира, че е единствено на 30 и най-хубавото от живота й занапред следва.

Към момента тя се радва на екскурзията си в Кан. След като посети аления килим, на който годишно се разхождат най-актуалните звезди в света на киното, тя си даде обещание, че ще се върне на френската Ривиера и през идващия май.

Моделът предизвести почитателите си, че в случай че и те плануват пътешестване до страната на Айфеловата кула и кроасаните, ще би трябвало да се имунизират, защото в публичните места се влизало още веднъж единствено със зелен документ.

Припомняме, че Гани и обичаният й се сгодиха при започване на 2019 година. През последните месеци тя го наричаше собствен брачен партньор. Той падна на едно коляно пред нея по време на тяхна екскурзия до Виена. Вече възпитават дружно и наследник – Давид. За връзката им стана ясно през лятото на 2018-та. Тогава Джулиана завърши развода си с различен фитнес инструктор – Симеон Ташев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР