"Мис Северозападна България 2015" и "Фотомодел на Вселената 2018 -

...
"Мис Северозападна България 2015" и "Фотомодел на Вселената 2018 -
Коментари Харесай

Мис Северозападна България 2015 Инес Петрова ще представя България на Мис Туризъм Планет /снимки/

"Мис Северозападна България 2015 " и "Фотомодел на Вселената 2018 - I " - Инес Петрова, ще показа страната ни за 6-ти следващ път на международен конкурс, заяви шефът на фешън организация “X Model Group” Ивайло Йосифов.
Този път хубавицата ще има достойнството да взе участие на 24-тото издание на състезанието "Мис Туризъм Планет ", който ще се организира в Атина, под патронажа на министерството на туризма на Гърция. Финалът на състезанието е на 9-ти септември.
Престоят на топ модела на “X Model Group” в Гърция, ще бъде 2 седмици. Инес към този момент пътува за гръцката столица, където през днешния ден идват модели от целия свят. Момичетата стартират усилени подготовки и подготовка за блестящото събитие. В програмата им са включени и огромни туристически обиколки, както и посещаване на планината Олимп.
Инес Петрова известна още като миската с най-вече корони и ленти в страната, слага с присъединяване си в "Мис Туризъм Планет 2020 " и нов връх за Българка взела участие в най-вече международни състезания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР