Мис САЩ 2019 Чесли Крист пое последния си дъх, след

...
Мис САЩ 2019 Чесли Крист пое последния си дъх, след
Коментари Харесай

Мис САЩ 2019 сложи край на живота си, хвърли се от небостъргач

Мис Съединени американски щати 2019 Чесли Крист пое последния си мирис, откакто сама постави завършек на живота си. Красивата американка е скочила от 60-етажна постройка, удостовери фамилията. Крист, която живеела на 9-ия етаж в небостъргача Орион в Ню Йорк, била за последно видяна на тераса на 29-ия етаж.

„ С голяма болежка оповестяваме, че нашата обичана Чесли умря. Нейната светлина, хубост и мощ въодушевяваше хората по целия свят. Тя обичаше, тя се смееше, тя блестеше “, оповестиха околните на Крист в публично изказване.



30-годишната Мис Съединени американски щати постави завършек на земния си път, часове откакто написа в Инстаграм „ Нека този ден ви донесе мир и покой! “

Крист работила като юрист и сътрудник на шоуто Extra. Титлата през 2019 година тя печели точно с апели за промени в областта на общественото и наказателното право. Това е последната фотография на американката в Инстаграм:

Полицията е разкрила записка в дома ѝ, в която тя написа, че желае да остави всичко на своята майка. Обяснение за дейностите ѝ обаче до момента няма. Въпреки че досега управляващите не дават повече детайлности по случая, се твърди, че момичето е страдало от меланхолия, която я е подтикнала да постави завършек на живота си.

Източник от полицията в Ню Йорк разгласи: „ Тя бе освен красива, тя беше интелигентна – юрист. Имаше живот, на който всеки би могъл да завиди. Толкова е тътжно... “

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР