Мис Сандански Деяна Йорданова наскоро се оплака, че била стигнала

...
Мис Сандански Деяна Йорданова наскоро се оплака, че била стигнала
Коментари Харесай

Да не види нещо: Мис Сандански изкопира родни инфлуенсъри, брои по 700 лв. на вечер

" Мис Сандански " Деяна Йорданова неотдавна се оплака, че била стигнала дъното, когато е била бременна със сина си Деан. Йорданова показа, че е имала тежка следродилна меланхолия, само че е съумяла да отгледа сама детето си в тези първи дни. Половинката ѝ я зарязал, а това се отразило много зле на мацката.

Е, през днешния ден едрогърдата силиконова мацка е загърбила този интервал от живота си, а сега се е отдала на тотална отмора, само че не в някой роден курорт.

Виж още: " Селтак, клоун и льольо ": Първият свиреп скандал в " Игри на волята 4 ", Куков още веднъж в центъра 

Деяна се намира в италианските Алпи, където е отседнала в много тузарски хотел. Ние направихме бърза информация и се оказа, че въпросното хотелче предлага стаи за близо 700 лева на вечер. 

Миската сподели по какъв начин се любува на първокласните удоволствия в хотела, където е евентуално с новата си половинка. Брюнетката показа и видео, на което демонстрира по какъв начин храни две алпаки, които са една от атракциите на това красиво място.

Виж още: Хейтът продължава: Венелин Кондаков атакува фитнес батките, желал успокоение

Малко по-рано Венелин Кондаков и Ина Гаярди бяха отседнали в същия планински хотел, предлагащ разнообразни СПА услуги на гостите си. Кондакови очевидно са въодушевили Йорданова, която това лято отиде и на други готини и екзотични дестинации.

Изображение: https://www.instagram.com/deana_yordanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР