"Мис Полша 2011" година Марселина Завадска изпълни една от своите

...
"Мис Полша 2011" година Марселина Завадска изпълни една от своите
Коментари Харесай

Не е за вярване какво направи тази гореща миска /снимки/

"Мис Полша 2011 " година Марселина Завадска извърши една от своите фантазии за голяма изненада на всички. Участвалата в Мис Свят 2012 полякиня взе присъединяване в надпреварата с камиони Africa Eco Race 2020 (б.р. по маршрута на остарялото „ Париж-Дакар ").
Марселина се качи на камион MAN и се оправи удивително зад кормилото, конкурирайки мъжете. Красавицата преодоля 6,5 хиляди километра специфични стадии, макар че претърпя тежки механически проблеми. Завадска се оправи с всичко и даже тегли 15 км с камиона си японски екипаж. В последна сметка тя приключи на 41-о място в комбинирания клас SUV и камиони от 49 финиширали екипажа.
Основната задача на полския модел и телевизионна водеща беше да събере средства за щедрост. Тя е доста известна в родината си, а един от спонсорите й е млечната компания Mlekovita, която подари 15 тона изсъхнало мляко за центъра за бездомни деца в Дакар.
Преди присъединяване си в конкуренцията Марселина организира подготовка и препоръки й даде австралийският водач Тоби Прайс, победител в миналогодишното „ Рали Дакар ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР