"Мис Плеймейт" Златка Димитрова отвори дома си за гостите си

...
"Мис Плеймейт" Златка Димитрова отвори дома си за гостите си
Коментари Харесай

Златка говори за изгубеното бебе, показа дома си

"Мис Плеймейт " Златка Димитрова отвори дома си за гостите си от "Черешката на тортата " и по време на вечерята направи прочувствена изповед.

Злати показа през сълзи за загубата на първото си дете:
"Един от най-трудните моменти беше загубата на моето дете. Това беше една от най-съкровените ми фантазии. Аз го изгубих в доста късен месец. Отново оперативно трябваше да го родя и целият този развой, през който прекосих, остави много мъчителни следи в моя живот. Но аз съм човек, който доста, доста пъти съм падала и постоянно съм намирала метод да намеря сили и да продължа напред. "
Когато обаче родила сина си Миро, тя била безпределно щастлива, че най-накрая има това, което желае и за което е мечтала толкоз доста.
Злати предложения гостите си - Юлияна Дончева, Алекс и Влади, Вальо Михов и Даниел Златков, в къщата си в Банкя, където живеят дружно с колегата си Миро.
"Ние живеем в тази къща към този момент втора година. Спомням си, една зима беше, когато той сподели: "Ела да ти покажа нещо ", описа Злати.
Тя си помислила, че ще вървят на посетители при другари в Банкя. Миро обаче я завел пред бъдещия им дом и ѝ съобщил, че мисли да купи къщата. Любимият на черната Златка по-късно се появи на вечерята, с цел да поздрави гостите.
Злати показа пред тях, че починалият ѝ татко е бил иконописец и диджей, и им сподели сбирка от негови дискове.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР