Мис Плеймейт Михаела Тодорова не одобрява падането на маските. Красавицата

...
Мис Плеймейт Михаела Тодорова не одобрява падането на маските. Красавицата
Коментари Харесай

Мис Плеймейт иска с маска, Бате Енчо се кефи на японския модел

Мис Плеймейт Михаела Тодорова не утвърждава рухването на маските. Красавицата не намира смисъл мярката да се анулира, в случай че в страната ни всеки ден са регистрирани по над 1000 случая.



От първи април всички ограничения, в това число носенето на защитни средства, покриващи лицето и устата, отпаднаха. Красавицата е на мнение, че маските би трябвало да останат най-малко до лятото.

" Има много заболели сега - разяснява пред " България Днес " плеймейтката. - Затова считам, че маски би трябвало да се носят. Не е прелестно някой болен да ти киха в профил и ти да се заразиш ", показа още хубавицата, която напълно скоро ще издаде първата си чалга ария. Тодорова е твърдо решена да продължи да носи маска в затворени пространства, макар че това не е наложително, а е по избор.

" За мен не е проблем да нося маска. Много по-отговорен си, в случай че я имаш на лицето си. Поне до топлите месеци нямам срещу да нося. В топлите дни е отвратително с маска ", добави още хубавицата.

Актьорът Славчо Пеев още не е решил дали ще прикрива лицето си, макар че това не е наложително. Той се двоуми дали ограниченията би трябвало да отпаднат. От една страна, по целия свят към този момент ги няма. От друга, знае какъв брой подъл е вирусът и какви са следствията.

Пеев се болести с ковид през предходната година по време на фотоси на рекламен клип.

" Може би в някой магазин ще поставям маска - разяснява пред вестника обичаният актьор. - Научихме се да съблюдаваме отдалеченост, по тази причина съгласно мен ще продължим да го вършим. То ни стана като табиет. COVID-19 е съществено заболяване. Още не мога да се възстановя. Проблемите в краката ми не престават. Хората не схванаха, че това е съществено заболяване. Но такива сме ние, българите - раздвоени сме във всичко ", разяснява Пеев.

 

 Славчо Пеев

Славчо Пеев

 

Бате Енчо е безапелационен, че би трябвало да използван японския модел. Водещият на " Кой е по-по-най " няколко пъти е посещавал Страната на изгряващото слънце. И познава манталитета на японците. Той даже е в епицентъра на развиващия се с гневни темпове свински грип през 2009 година, лишил живота на доста хора по света.

 

 Бате Енчо

Бате Енчо

" В Япония, в случай че някой се усеща зле или болен, поставя маска. Това е от години. Така би трябвало и да е тук. Ако аз имам грип или друго заболяване и съм на открито измежду хора, ще си затулям лицето и устата, с цел да не ги заразя. Както се разбра, у нас " всеки самичък си преценява ". Който желае, да се защищава. Така е най-редно. Дано хората са се научили, че би трябвало да са дисциплинирани при сходни обстановки ", разяснява пред вестника Бате Енчо.

По мотив останалите ограничения, които отпаднаха, той е щастлив, че още веднъж ще може да работи на цялостни обороти.

" Пандемията удари доста бизнеси. Хубаво е, че се връщаме към остарялото с цялостни театри, детски центрове и така нататък Живеем във война от 2020 година (б.а. - засяга COVID-19). Нека малко усетим какво сме изгубили през този интервал.

Рапърът Устата е суперщастлив от края на ограниченията. Музикантът е най-радостен от премахването на маските.

 

 Устата

Устата

" Слава богу, всичко свърши - съобщи Иван Динев, както е името на музиканта. - Маските за мен не помагаха по никакъв метод. Затова съм супердоволен, че няма повече да поставям. Смятам, че множеството хора минаха през вируса и към този момент не е толкоз рисков. Виж, в случай че въздухът е замърсен, бих поставил маска. Честно казано, съжалявах хората, които бяха принудени по през целия ден да работят с маска на лицето си ", добави Устата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР