Мис Плеймейт Маги Бадер не е типичната представителка на момичетата

...
Мис Плеймейт Маги Бадер не е типичната представителка на момичетата
Коментари Харесай

Плашат Маги Бадер с порно клипче

Мис Плеймейт Маги Бадер не е типичната представителка на девойките от този конкурс и постоянно точно избира уговорките си, без да й се постанова да е пошла и вулгарна. Репутацията й обаче е на път да рухне. До редакцията на „ ШОУ “ дойде анонимно писмо, което гласи, че брюнетката има записано секс клипче, което скоро ще види бял свят. Във въпросното видео Маги се превъплъщава в здравна сестра, служител на реда и котка, а интимният й сътрудник е бивше гадже, с който обичали да записват извращенията си. 
Така посрещна 25-ия си рожден ден

Заплашителното писмо без създател ни озадачи, още повече че не е прикрепено с никакви доказателства за съществуването на такива порно клипчета. Затова взехме решение да потърсим красивата Бадер и да разберем дали в предишното си е записвала своите полови актове. След като й обяснихме защо я търсим, 25-годишната хубавица избухна в плевел смях и добави: „ Извинявам се, доста ми е смешно.

Няма от какво да се тормозя и съм уверена, че порно клипче с мен няма по какъв начин да бъде пуснато, защото в никакъв случай не съм се снимала. Това евентуално е човек, който ме ненавижда и по някакъв метод се пробва да очерни името ми. Макар да имам еротични фотосесии, вие виждате, че са естетически издържани. Аз не съм вулгарна и мразя това държание. В мен обаче се промъква любознание кой в действителност стои зад тези медийни офанзиви против мен. На кого съм бодил в очите и за какво толкоз ме ненавижда. Спокойна съм обаче и с чиста съвест “, споделя Маги пред „ ШОУ “.

Няма по какъв начин да не се промъкнат подозрения, че подправената информация идва от злобна съперничка, която завижда на триумфите на Бадер. Само за година Маги сподели, че не е нужно да се разголваш и парадираш с мъже, с цел да задържиш вниманието върху себе си. Тя получава непрекъснати оферти за работа, а неотдавна е получила и предложения да се включи в две от рейтинговите риалити формати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР