Мис Плеймейт 2017 правеше такова шоу в Къщата, че всички

...
Мис Плеймейт 2017 правеше такова шоу в Къщата, че всички
Коментари Харесай

Нора Недкова: Обмислям бизнес – не искам да завися от никой мъж, не съм държанка на турчин!

Мис Плеймейт 2017 правеше такова шоу в Къщата, че всички камери и погледи бяха ориентирани към нея. Престоят й в най-гледаното и одумвано риалити бе къс, само че се помни и до през днешния ден.

Какво се случва в хубавицата година след присъединяване й в паметното предаване? Има ли истина в мълвата, че си е хванала за спонсор богат фамилен турчин, който обаче наскоро я зарязал и си изискал назад подаръците? На тези и доста други въпроси потърсихме отговор в сегашното изявление за Уикенд, а Нора ни разтвори душата си и задоволи изцяло любознанието ни.

- Нора, доста пътувате. Къде ходите?
- В София съм сега, а като цяло това лято съм се отдала главно на отмора. Не се арестувам доста на едно място. Пътувам непрекъснато до Слънчев бряг, Варна, Гърция... Тези дни отпътувам за румънския курорт „ Мамая”. Възползвам се оптимално от слънчевите дни, виждам да се попека.

- С кого пътувате?
- Винаги пътувам с близки приятелки, въпреки че ме одумват за придружителка на кой ли не мъж - видите ли, той ми плащал почивките. Не, не е по този начин. Аз си финансирам всяка една почивка сама. За мен най-важното е парите, с които разполагам, да ги влагам в преживявания, а не в предмети.

- Откъде са главните ви приходи?
- Снимам реклами за инстаграм, а фамилията ми също ми оказва помощ финансово. На Златни пясъци имам магазин за облекла. За страдание бизнесът там е сезонен. Притежавам и недвижимости по морето, които приписвам чартърен.

- А има ли мъж до вас сега?
- Не, от година нямам сериозен другар. Имам доста обожатели, които желаят да бъдат с мен, само че аз съм взискателна към себе си и ухажорите. На този стадий не съм за сериозна връзка, семейство, дом и поколение. На 25 години съм, а моята доктрина е, че първо би трябвало да поживея умишлено, да направя бизнес и да имам постоянни приходи, с цел да мога да се грижа добре за едно дете. Не искам да съм млада майка, която е безотговорна към рожбата си и обикаля по света. Ще имам мъж, деца и семейство, когато се усещам подготвена за това.

- А случки имате ли?
- Едно младо момиче като мен постоянно е отворено за случки. Всяка жена от 15 до 50 години търси сигурност и обич.

- Как ще коментирате слуха, че си търсите нов спонсор откакто някогашният ви - фамилен турчин, безусловно ви бил изхвърлил от хотелската стая и даже си взел подарения ви часовник „ Шанел” на стойност 10 000 лв.?
- Четох и аз, че съм хванала богат турчин за гадже. Но даже не познавам подобен човек. Никога не съм имала връзки с турци. Нямам нищо срещу тях, само че съм християнка и виждам мъжът до мен да е със същата религия. А и не си падам по фамилни. Има доста свободни готини млади милионери, за какво ми е някой привързан? Винаги съм казвала, че одобрявам богати мъже, тъй като който разполага с пари, се е построил, гради и желае още да се развива. Моето предпочитание е индивидът до мен да ме научи на нещо, да се развиваме дружно. Важно е и да ми обезпечи непоклатимост. На първо място обаче са уважението и любовта.

- Някога прибирала ли сте дарове на мъж, откакто се разделите?
- Един мъж би трябвало да е извънредно комплексиран, с цел да си изиска подаръците, откакто е прекарвал хубаво времето си с жена, която е обичал. Подарявал е, тъй като е желал, по какъв начин по този начин след това ще си желае назад? За страдание имам приятелки, на които им се е случвало сходно нещо. Колкото до мен, колата и жилищата ми са си персонално мои. Никой не ми ги е купил, по тази причина и не може да си ги вземе. Важно ми е да съм самостоятелна.

- А имате ли часовник „ Шанел”?
- Не, нямам. И в никакъв случай не съм имала.

- Случвало ли се е мъж да се държи неуважително към вас?
- Разбира се. Когато съм била дребна и влюбена, съм разрешавала доста неща. С времето започваш да се обичаш и разбираш, че не би трябвало да разрешаваш на различен човек да те омаловажава. На първо място сега слагам себе си и фамилията ми. Няма дефицит на мъже, тъй че интерес към мен, до момента в който съм млада и красива, постоянно ще има. Важно е качеството, не количеството.

- Имала ли сте в миналото паралелна връзка с двама мъже?
- Когато съм с един мъж и той ми дава всичко, от което нуждая се като обич, почитание и усеща, нямам потребност от връзка с двама. Принципно не желая да си прахосвам силата. Когато се занимавам с нещо, виждам да обръщам внимание единствено на него. Същото важи и за хората. Не искам да се разпределям на вятъра.

- Преди време казахте, че ще инвестирате хонорара си от миналогодишния „ ВИП Брадър” в частен бизнес. Така ли постъпихте?
- Живеех на квартира в София дълги години. Купих си апартамент и го обзаведох. Хонорара от „ ВИП Брадър” вложих в дома си. В момента премислям бизнес, в който да влагам, тъй като не желая да завися от някой мъж.

- Бихте ли взела участие още веднъж в риалити формат?
- Да, в случай че ще ме покаже в друга версия. Предавания, чиято цел е абсурдът, не вадят пред феновете същността ти, построяват ти неверен облик. Няма по какъв начин да излезеш чист от там. Ако е позитивно и благотворително шоу, да, бих взела участие. За панаирджийско риалити нямам предпочитание и нужда.

- Планувате ли някакви корекции по себе си?
- Не. Докато не родя, няма да си сложа силикон. Не го одобрявам и не одобрявам на 18-годишни девойки родителите им да им го подаряват за абитуриентските им балове. Грешно е това. Единственото изкуствено по мен са екстеншъните в косата ми, само че просто не мога да се разделя с тях. Те са част от мен.

- Прекалявала ли сте в миналото с алкохола?
- О, да. Едно време доста ми се случваше, имах проблеми, само че от година не ми доставя наслаждение да пия алкохол. Може би пораснах. След „ ВИП Брадър” се видях в профил и към този момент желая повече от себе си и за себе си.

- Като сте пиела алкохол, ставала ли сте нападателна?
- Променям се. Понякога ставам нападателна, различен път се дръзвам - съгласно обстановката. Алкохолът не е нещо хубаво. Скачала съм даже на пердах под въздействието му.

- Родителите ви по какъв начин са?
- Добре са. Във Варна са и си работят.

- Докъде стигнахте с образованието си?
- Завърших бакалавърска степен, компетентност „ Маркетинг” в Нов български университет, само че поради влизането ми във „ ВИП Брадър”, не се явих на самото тържество за дипломирането. През октомври ще отида на церемонията да хвърля шапката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР