Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова проговори за скандалното си участие

...
Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова проговори за скандалното си участие
Коментари Харесай

Нора Недкова: След Черешката приятелите се отдръпнаха от мен

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова проговори за скандалното си присъединяване в "Черешката на тортата " и кавгите с гримьора Валентин Кулагин.

За първи път в предаването се стигна до физическа разпра сред двама от участниците и даже до намесата на полиция.

„ Цяла една седмица бях длъжна да понасям обиди, провокации и жестоко отношение, което не съм заслужила, и по тази причина го ударих с чантата си, за което не скърбя. Боят обаче не беше в неговия дом, а след моята вечер. Като си казахме „ Чао”, той още веднъж стартира да ме наскърбява. Когато се пускаха камерите, Кулагин се държеше жестоко и грозно с всички нас, а като бяха изключени – говореше по най-хубавия метод, все едно сме другари, и по тази причина му се нахвърлих. Кулагин извика полиция. Органите на реда въобще не възприеха съществено неговите думи, тъй като показа си какъв брой съществено могат да звучат от един мъж с червило и с шалчета...Те се посмяха и си тръгнаха”, споделя детайлно за случилото се Нора пред Love style.

Недкова е безапелационна, че не би влезнала в къщата на „ ВИП Брадър” с Кулагин, както се слухти настойчиво в последно време. Тя харесва предаването и би взела участие при изискване, че скандалният гримьор не е там.

„ Притежавам много качества, които хората не видяха. Умна съм, макар че ме изкараха глупава. Но в случай че този персонаж влезе в Къщата, надали ще мога да се разпростра добре. За страдание моето показване в „ Черешката на тортата” не се получи по този начин, както бях очаквала ", призна Мис Плеймейт.

"Просто средата, в която се намирах, ме предизвика да се държа отбранително. След това хората ме нападнаха и се подвигнаха против мен, а не виждам какво толкоз неприятно съм направила. Изживях тази отрицателна вълна тежко, по мой си метод. Масово другари се отдръпнаха от мен и даже ги е позор да излизаме. Може би и татко ми изживява по някакъв метод и е афектиран от това, което се написа, че не ме е възпитал добре. Но аз съм от поколението, което отрасна на улицата с другите деца, тъй като родителите ни работеха по през целия ден. Аз съм артикул на обществото, в което живея”, твърди Недкова.

Нора приказва и за връзките си със Слави Трифонов. „ Възхищавам се на Слави като тв водещ и експерт. Нямам никакви други усещания от него, тъй като не го познавам добре. Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, в случай че ме предложения.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР