Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова бързо отлетяха и се наложи

...
Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова бързо отлетяха и се наложи
Коментари Харесай

Мис България ли е грозна!? Ами за тази снимка на Мис Плеймейт какво ще кажете? Ужас!

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова бързо отлетяха и се наложи силиконката жестоко да се сблъска с действителността.

Дни откакто Нора се похвали какъв брой положителни мнения е чула за себе си, мрежата бе залята от отрицателни мнения по отношение на външния й тип, написа “Галерия”. Появи се и любопитна фотография на Недкова без грим, която даде още мотиви за обиди. Безспорно на фотото плеймейтката не е в най-хубавата си форма.

Без грим Нора мъчно може да се разпознае, а зевзеци даже си пожелаха в никакъв случай да не я срещат в тъмното. Миската е с подпухнало лице, сенки под очите, груба и пореста кожа – нищо общо с визията й от състезанието. С помощта на щедро количество макиаж и малко фотошоп Нора Недкова обаче става неузнаваема.

Както „ Галерия “ писа, новата Мис Плеймейт е щерка на шефа на „ Златни пясъци “ АД Николай Недков. Баща й обаче не желае по никакъв метод да бъде свързван с нея поради скандалното й държание, което може да навреди на политическата му кариера. Нора освен обича да демонстрира голите си силиконови форми, само че е и еротична танцьорка в столичен клуб. Факт, от който се срами цялото й семейство.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР