Мис Нос, както нарекохте още навремето бившата Мис България -

...
Мис Нос, както нарекохте още навремето бившата Мис България -
Коментари Харесай

Мис Нос - Тамара Георгиева ще се гръмне: Стивън я мота с години, а днес предложи брак на Джорджия!

Мис Нос, както нарекохте още преди време някогашната Мис България - Тамара Георгиева, сигурно желае да се " гръмне ". Или да " гръмне " други двама души, които я направиха за смях пред цялата страна. И това са някогашният й Стивън Роуз и годеницата му - чалга певицата Джорджия.

Да, избраница - вярно сме го написали. Самата Джорджия сподели неповторимия пръстен със наследник елмаз, който Стивън й постави на ръката, падайки на колене пред нея. И всичко това единствено шест месеца след старта на връзката им. Докато с Тамара Георгиева той беше дълги години, най-малко към 10, само че тя по този начин и не дочака тази наслада...

Джорджия е на върха на щастието и не е нужно да го загатваме, несъмнено. " Не чаках това от него, в действителност. И то единствено ден, преди рождения ми ден. Не знам какво да кажа, още съм без думи. Щастлива съм, обичам го, друго не ми е нужно ", разяснява преди часове Джорджия.

Тя е с няколко години по-голяма от Стивън, само че очевидно това не е проблем за никого от двамата. Близки до Тамара обаче шушукат, че тя заобикаля да излиза и да се появява на всемирски места с доста хора, тъй като била гневна от унижението, на което я подложи някогашният й.

" Поне можеше малко да изчака с този годеж, само че той изцяло я заби в земята ", разясняват и в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Джорджия Мис Нос Тамара Георгиева Стивън Роуз Тамара Георгиева и Стивън Роуз годеж годежен пръстен
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР