Мис Италия 2019 Каролина Страмаре зарадва последователите си в Instagram

...
Мис Италия 2019 Каролина Страмаре зарадва последователите си в Instagram
Коментари Харесай

Мис Италия 2019 разтуптя мъжките сърца със секси снимки

Мис Италия 2019 Каролина Страмаре зарадва почитателите си в Instagram със секси фотоси. Приятелката на звездата на Ювентус Душан Влахович е на 24 години и е родена в Генуа. Новина за връзката на Душан Влахович и Каролина Страмаре първо бе обявена от " Новела 2000 “. Двамата са двойка още от времето, когато Влахович бележеше голове за Фиорентина. 

В Италия Страмаре е сравнявана с американската актриса и манекенка Меган Фокс. Каролина сега работи като публицист, като стои с микрофон в ръка край тъчлинията по време на срещите от италианската серия Б. Сърбинът Душан Влахович пази в загадка персоналния си живот. Преди време в родината му го свързваха с дъщерята на именития артист Миле Китич – Елена, която също като баща си се изявява на сцената. И двамата обаче споделиха, че клюката е " нелепост ", която не дава отговор на истината.

Душан Влахович бе любим на тифозите на Фиорентина преди да подпише контракт с Ювентус. На 28 януари 2022 година, на 22-ия си рожден ден, сърбинът парафира четиригодишен контракт с  " бианконерите ". Сделката бе оценена на 70 милиона евро плюс 10 милиона евро бонуси, свързани с представянето му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР