Мис Джуки показа дъщеричката си. Каквато е традицията при майките,

...
Мис Джуки показа дъщеричката си. Каквато е традицията при майките,
Коментари Харесай

Мис Джуки показа дъщеричката си

Мис Джуки сподели дъщеричката си. Каквато е традицията при майките, Габриела Радославова, която към този момент по мъж носи семейството Гълъбова, разгласява фотография на чаровната Леа в деня, в който тя навърши 40 дни.

Блондинката роди на 17 юли своето отроче. Момиченцето се яви на бял свят 2900 г и с 49 см височина. По време на бременността Габриела качва 16 кг, а близо месец и половина по-късно последователно се приближава до предходната си фигура.

Споделя, че не съблюдава хранителен режим и си хапва всичко. Не тренира, тъй като и да желае, не й остава свободно време от грижи и задължения към дъщеричката и брачна половинка й.

В края на 2017 година Габриела се омъжи за Велизар Гълъбов, с който се срещнала през 2016 година на футболен мач на ЦСКА в Гоце Делчев, когато тимът играеше във В група.

Червената фенка е безапелационна, че тази обич е от пръв взор и може би най-красивото нещо, което й се е случвало досега.

"Цял живот да си останеш същият прелестен и грижлив мъж, в който се влюбих и обичам безпределно. Благодаря ти от сърце, че си моя опора, че си моят брачен партньор и постоянно ме караш да имам вяра ", не пести нежни и ласкави думи тя към Велизар, който също е разпален последовател на алените.

И даже стига по-далеч: "Обещавам ти да те обичам, даже когато те ненавиждам. Да не избягам в никакъв случай. Никога няма да си потегли, без значение какво се случва и какъв брой мъчно е. И в случай че някой ден имам алцхаймер и те не помни, обещай ми, че всеки ден ще ми напомняш кой си ".

Сватбата на Габриела и Велизар е била в стеснен кръг - със фамилиите, кумовете и роднините. Русокоската се омъжила с рокля за 5000 лева, а за събитието Габриела изхарчила толкоз пари, колкото други младоженци хвърлят за грандиозно празненство.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР