Мис България Вселена 2019 Лора Асенова е сред претендентките за

...
Мис България Вселена 2019 Лора Асенова е сред претендентките за
Коментари Харесай

Миска става готвачка в тв предаване

Мис България Вселена 2019 Лора Асенова е измежду претендентките за купата " Мастършеф " на България. Красавицата съумя да завоюва журито още е първата борба за влизане в предаването. Тя ги покори с веганско брауни и взе първата бяла престилка.

Асенова разкри най-голямата загуба в живота си малко преди да се впусне в готварската борба. Тя губи своя татко след присъединяване си в кулинарно съревнование преди няколко години.

  " Не съумях да го печеля, а това се оказа най-черният ден в живота ми. Баща ми катастрофира тежко и умря. Загубих най-близкия си човек. Тогава се заклех, че ще печеля конкурс и ще представям България пред света. Така през 2019-а станах Мис България Вселена и отпътувах за международния конкурс. Супер щастлива съм, че влизам в " Мастършеф "! Просто не мога да допускам! Много се веселя, че и този връх съумях да покоря! Поне към този момент. Чака ме купата Мастършеф! ", разкри Лора. 

Следващите престилки завоюваха Мария с ядене от банатската кухня, притежателят на хотели и заведения за хранене в Созопол Евтим, перничанинът Христо, Мелят и Валентина. Изненадващо в последния конфликт за престилка имаше още една щастливка. 

Няколко от участниците разкриха за тежки житейски моменти - загуба на родител, болестно намаляване, дете с алергии към голям брой артикули.

В шоуто се случи и нещо невиждано до момента. Младата ромка Лидия Пламенова няма никакви терзания по отношение на ромския си генезис, даже в противен случай. Чаровната готвачка гордо блесна в кухнята на " Мастършеф " и потвърди своите качества. Сериозната конкуренция от забележителни кулинарни майстори за малко щеше да я събори, само че късмет за триумф в конкуренцията й даде самият началник Илиан Кустев. Той направи първия поврат в историята на този сезон.

Всъщност като най-критичен в журито, Кустев доста се впечатлява, когато красивата обвивка демонстрира и гений в кухнята. С това Лидия завоюва сериозния Кустев. Той й връчи своя зелен пас, с който ще може да взе участие в борбата за последната бяла престилка този сезон, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР