Мис България Тамара Георгиева изживява най-големия си кошмар в живота.Причината,

...
Мис България Тамара Георгиева изживява най-големия си кошмар в живота.Причината,
Коментари Харесай

Мис България Тамара Георгиева изживява най-големия си кошмар в живота

Мис България Тамара Георгиева изживява най-големия си призрачен сън в живота.Причината, огромната й обич се дами за друга. Богаташкият наследник предложи брак на фолкпевицата Джорджия. За рожденният си ден тя получи годежен пръстен със наследник камък.

Изборът на половинката на певицата надали е инцидентен. Синият елмаз с изключение на доста безценен има специфична символика. Те са самопризнание за безвремие, въплъщение на мира, мир и естетика. Певицата показа, че мечтае да се види с бяла булчинска рокля като всяка влюбена дама, само че двамата към момента не са възнамерявали дата за сватбата.

Рожденичката ще направи непретенциозно тържество, защото предходната година е провела грандиозно събитие, а през днешния ден желае да бъде в стеснен фамилен кръг.

„ Не чаках това от него, в действителност. И то единствено ден, преди рождения ми ден. Не знам какво да кажа, още съм без думи. Щастлива съм, обичам го, друго не ми е нужно “, коментира  Джорджия.

фотография: Instagram

„ Получих най-хубавия подарък и съм доста щастлива, нямам какво повече да желая “, добавя самата тя.

Скандалната носителка на купата „ Мис България 2017 “ Тамара Георгиева си резна носа, с който си завоюва всички отрицателни мнения, откакто сграбчи короната за най-красива българка.

Тя се подложила на ринопластика, която, съгласно осведомени, е коствала към 5 бона.След като завоюва състезанието, Тамара разгласи, че си се харесва по този начин и че няма желание да ляга под ножа. С днешна дата обаче тя към този момент е с нов нос.

Източник: hotnews

Още вести четете в категория Живот.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР