Мис България Свят за 2020 г. Радинела Чушева уплаши последователите

...
Мис България Свят за 2020 г. Радинела Чушева уплаши последователите
Коментари Харесай

Мис България Радинела Чушева болна от анорексия

Мис България Свят за 2020 година Радинела Чушева уплаши почитателите си в обществените мрежи. Красавицата към този момент е кожа и кости и май е болна от анорексия. Брюнетката е свалила цели 15 кг и към този момент тежи едвам 40 кг при растеж от 170 см. Радинела в никакъв случай не е била даже закръглена, а имаше пропорционално тяло и форми, само че с апетит е съумяла да стане кожа и кости.

Краката на миската са по-кльощави и от тези на Светлана Гущерова, която е мерна единица за уязвимост. Чушева, която е и някогашна адреналика от „ Господари на ефира ”, има плашещи нозе, ръце и дупе. Кокалите й са изхвръкнали и стряскат. Ради напряко е страшна за гледане и незабавно би трябвало да качи най-малко 10 кг, разясняват в светските среди. Брюнетката има само голям силиконов бюст, който й стои неуместно на фона на тялото й, написа " Уикенд ".



Тежкото заболяване анорексия мъчи редица моделки по целия свят. В последните две години Радинела се подлага на изтощителни диети и яде едвам по 2-3 ябълки дневно. Красавицата твърди, че се усеща добре, когато вижда, че кантарът демонстрира 40 кг. От най-близкото й обграждане към този момент се безпокоят за здравето на миската. Най-вероятно тя се подлага на изтощително недояждане поради някой възрастен и състоятелен мъж, който желае да впечатли, шушукат в светските среди. Скандалната Мис България е на 27 години, а от още от 20-годишна излиза с 55-60-годишни мъже. Бившата адреналинка на „ Господарите “ не крие, че обича лукса и се облича единствено в най-скъпите фешън марки. Тя няма нито ден трудов стаж, нито фешън задължения, а и не работи като инфлуесър в обществените мрежи. За сметка на това непрекъснато пътува и постоянно отскача до екзотични дестинации. Разбира се, Радинела постоянно разгласява единствено свои снимки, като не демонстрира спонсора на пътешествието, тъй като най-вероятно е женен или доста възрастен.



Кокалите на Чушева стърчат злокобно

Съвсем до неотдавна Чушева топлеше леглото на богаташа Коста, който е на забележима възраст към 65 години. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, а дори и внуци. Този факт обаче не го спираше обществено да показва връзката си със засуканата кокона, без да се тормози изключително от брачната половинка и децата си. Възрастовата му разлика с Радинела – към 40 години, по никакъв начин не го смущаваше. Нито пък нея – тя даваше дъртакът да я опипва обществено из лъскавите клубове и плажове у нас.

„ Тя е привикнала да си ляга с пенсионери, които са заможни. В подмяна на ласките кара бляскав джип, носи скъпи облекла и бижута и почива на Малдивите ”, разясняват колежки на Ради.



Преди 3-4 години моделката имаше обикновено тяло

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР