Мис България Свят за 2020 г. Радинела Чушева уплаши последователите

...
Мис България Свят за 2020 г. Радинела Чушева уплаши последователите
Коментари Харесай

УЖАС: „Мис България” Радинела Чушева болна от анорексия

Мис България Свят за 2020 година Радинела Чушева уплаши почитателите си в обществените мрежи. Красавицата към този момент е кожа и кости и май е болна от анорексия. Брюнетката е свалила цели 15 кг и към този момент тежи едвам 40 кг при растеж от 170 см. Радинела в никакъв случай не е била даже закръглена, а имаше пропорционално тяло и форми, само че с апетит е съумяла да стане кожа и кости, писа  „ Уикенд ”.
 

Краката на миската са по-кльощави и от тези на Светлана Гущерова, която е мерна единица за уязвимост. Чушева, която е и някогашна адреналика от „ Господари на ефира ”, има плашещи нозе, ръце и дупе. Кокалите й са изхвръкнали и стряскат. Ради напряко е страшна за гледане и незабавно би трябвало да качи най-малко 10 кг., разясняват в светските среди Брюнетката има само голям силиконов бюст, който й стои неуместно на фона на тялото й.

Тежкото заболяване анорексия мъчи редица моделки по целия свят . В последните две години Радинела се подлага на изтощителни диети и яде едвам по 2-3 ябълки дневно. Красавицата твърди, че се усеща добре, когато вижда, че кантарът демонстрира 40 кг. От най-близкото й обграждане към този момент се безпокоят за здравето на миската. Най-вероятно тя се подлагала на изтощително недояждане поради някой възрастен и състоятелен мъж, който желае да впечатли, шушукат в светските среди. Скандалната „ Мис България ” е на 27 години, а от още от 20-годишна излиза с 55-60-годишни мъже. Бившата адреналинка на „ Господарите “ не крие, че обича лукса и се облича единствено в най-скъпите фешън марки. Тя няма нито ден трудов стаж, нито фешън задължения, нито работи като инфлуесър в обществените мрежи. За сметка на това непрекъснато пътува и постоянно отскача до екзотични дестинации. Разбира се, Радинела постоянно разгласява единствено свои снимки, като не демонстрира спонсора на пътешествието, тъй като най-вероятно е женен или доста възрастен.

Съвсем до неотдавна Чушева топлеше леглото на богаташа Коста , който е на забележима възраст към 65 години. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, дори и внуци. Този факт обаче не го спираше обществено да показва връзката си със засуканата кокона, без да се тормози изключително от брачната половинка и децата си. Възрастовата му разлика с Радинела – към 40 години, по никакъв начин не го смущаваше, нито пък нея и даваше дъртакът да я опипва обществено из лъскавите клубове и плажове у нас.

„ Тя е привикнала да си ляга с пенсионери, които са заможни. В подмяна на ласките кара бляскав джип, носи скъпи облекла, бижута и почива на Малдивите ” – разясняват колежки на Ради.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР