Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова има за какво да

...
Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова има за какво да
Коментари Харесай

Подарък за ЧРД: Мис България Вероника Стефанова с нов джип за 100 бона

Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова има защо да почерпи - хубавицата получи нов джип за 100-ина хиляди лв. за рождения си ден, а малко по-късно роди и втората си дъщеричка. Подаръкът за Вероника идва от нейния другар, който не за първи път й връчва ключовете за нова кола. Скъпарското возило бе завързано с панделка и е следващото в сбирката на хубавицата, научи HotArena.

Вероника към този момент смени десетина коли, а сега кара още един баровски джип, както и първокласна лимузина от същата марка. Всичките коли на миската са с едни и същи числа в номерата си, с цел да не останат подозрения чия благосъстоятелност са. Нейната двегодишна дъщеричка Анжи също си има личен джип - умалено копие на този на мама.
Само преди дни Вероника се прибра у дома с втората си дъщеря. Тя носи името Анабел и има съвършени ограничения. Момиченцето е другият огромен подарък на миската за рождения ден - то се появи на бял свят броени дни след празника.

 Щерката на миската също си има джип

Щерката на миската също си има джип

А
втомобилите са огромна уязвимост на Мис България. След няколко несполучливи опита да вземе брошура тя към този момент е занаятчия и няма никакви терзания в шофирането. Преди време Вероника бе лице на федерацията по автомобилизъм, което още повече ускори пристрастеността й към високите скорости. В началото на кариерата си като водач миската претърпя няколко леки случая и един много тежък - блъска се челно със 140 км/ч и като по знамение се отървава без съществени пострадвания. Въпреки това тогава Вероника бе принудена да върви със специфична яка на врата.

" Шофираше моят охранител - описа миската пред " България Днес ". - Спаси ни само това, че джипът беше доста здрав. "

Наскоро Вероника стартира да шпори и мотор. Тя се учи да го ръководи благодарение на половинката си Филип, който е върл почитател на моторите. " Преди ме беше боязън, само че към този момент го преодолях - споделя Стефанова. - Мъжът ми е доста разпален. Доскоро имаше пистов мотор, само че поради детето съумях да го убедя да го продаде. Този е много по-безопасен и сигурен. Вече ходихме двамата с мотора до морето. Беше ужасно възприятие. После, когато се качих в колата, ми беше скучно. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР