Мис България Свят 2000 Магдалина Вълчанова е заприличала на жив

...
Мис България Свят 2000 Магдалина Вълчанова е заприличала на жив
Коментари Харесай

Мис България Маги Вълчанова направи грешка, като качи ето тази снимка! Втрещи БЕЗ ГРИМ!

Мис България Свят 2000 Магдалина Вълчанова е замязяла на жив фантом, а неналичието на макиаж по лицето й плаши близките, видя HotArena.

Но Маги не счита по този начин. Тя реши да се изфука пред другари и познати в персоналния си фейсбук профил с фигурата си. 41-годишната миска написа: „ Като за майка на две деца не е зле… П.п. Снимката е без никакъв филтър и обработка “, като най-вероятно тя си се харесва по какъв начин наподобява. И макар че е изваяла спортно тяло, няма по какъв начин да се подмине „ фасадата “ й.

Вълчанова наподобява супер бледа  - като болнава, по лицето й липсва всевъзможен цвят, с изключение на синият – който може да се забележи под очите и върху клепачите.

В началото на тази година тогавашната моделка реши да подсети за себе си, като се включи в кулинарното предаване „ Черешката на тортата “. Резултатът: изложи се и стана за смях. Маги гордо акцентира в поста си нагоре, че е майка на две деца, само че те надали познават усета на домашно приготвената храна. Оказа се, че като стопанка брюнетката е доста зле и най-вероятно наследниците й ядат подготвена храна от магазини и заведения за хранене.

В „ Черешката “ за през целия ден тя съумя да направи за своите посетители единствено три салати. Не беше подготвена с подредбата на масата и се наложи другите участници да й оказват помощ. Накрая се трябваше те да й оказват помощ в приготвянето на главното ядене, с цел да не останат напълно гладни…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР