Мис България Жасмина Стоичкова призна в ново интервю, че е

...
Мис България Жасмина Стоичкова призна в ново интервю, че е
Коментари Харесай

"Мис силикон" призна: Имала връзка със сина на криминален бос, харесва ли ѝ да бъде любовница и още

" Мис България " Жасмина Стоичкова призна в ново изявление, че е имала връзки със сина на скандалния разстрелян висаджия Румен Маринов - Нарциса. Красавицата показа, че не са били дълго време дружно, тъй като останала разочарована от него, само че имала нова връзка сега и се чувствала щастлива.

Наскоро се появиха клюки, че е имала връзка и с женен общински консултант в Стара Загора, само че и тези взаимоотношения са били прекъснати, а повода е една - неговото семейство, което той предпочел да резервира.

Виж още: Личната покруса, която беляза Кремена от " Игри на волята "! Риалити звездата с загубата на мъжа си  

Жасмина не крие, че е постоянно в ролята на държанка, а в днешно време било " по-удобно ", тъй като вторите дами били " по-желани и по-добре финансово обезпечен " и затова си коствало да бъде такава. Жасвина не се представяла да е вързана у дома, да пере мръсни чорапи и да си затваря очите, споделя още тя пред " Блиц ".

23-годишната красавица обаче мечтае да крепко семейство, деца и хубав дом. Вярва, че един ден ще се случи, само че в този момент считала да си поживее малко. Описва се като непредсказуема в секса, само че и като цяло в живота. Жаси показа още, че обича да преследва фантазиите си, а неотдавна е сбъднала фантазията да си усили гърдите с цели 375 кубика.

Виж още: Моника Валериева и Меди гаджета? Инфлуенсърката с доказателство, че сред двамата има нещо голямо 

Изображение: https://www.instagram.com/jasminastoichkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР