Мис България 2022 - Александра Кръстева ни беше на гости,

...
Мис България 2022 - Александра Кръстева ни беше на гости,
Коментари Харесай

Мис България 2022: Мечтая да стана като Александра Богданска

Мис България 2022 - Александра Кръстева ни беше на посетители, с цел да си поговорим за какво се изсипва толкоз хейт върху всяка българска миска, както и какво я е довело до състезанието и какви са проектите и за по-късно.

Здравей, Александра! Какс е чувстваш, откакто стана новата Мис България?

Вече съм по-скойна, доста съм щастлива. В началото беше каша, въобще не го очкавах. Не можах да допускам, че слушам моето име. Разплаках се, тъй като по принцип нямам самочувствие и нямам доверие в себе си. Не съм се имала за освен това от другите.

Защо всяка мис България е подложена на подобен хейт?

Като цяло хората са доста злобни. Седят пред компютъра и бълват мръсотия. Не знам дали е злоба, само че короната несъмнено тежи изключително с това нещо. На живо не са толкоз смели, а откакто отвориш профилите им, излиза наяве що за хора са.

Четеш ли мненията?

Преди състезанието въобще не се бях замисляла, че ще има мнения. В началото ми беше любопитно какво написа за мен. Не ми стана прелестно, само че към този момент съм привикнала с този факт. Няма по какъв начин да трансформира мнението на хората.

Какво е отношението ти към корекциите и позволени ли са в тези състезания?

Няма такава възбрана, пък и те са на всички места към нас. Няма нищо срещу, всяка жена може да се подложи на нещо такова, в случай че изпитва потребността да го направи.

Би ли се подложил на пластични корекции?

Всеки човек си намира косур. Не си одобрявам носа, само че не бих легнала под ножа. Най-вече ме стопира това, че ме е боязън, само че и не желая да се трансформирам.

Какви бяха условията към вас и по какъв начин протича състезанието?

Не са имали избрани условия. Наблюдаваха метода, по който се държим, гледаха нашето образование и несъмнено изпъкнах пред някои от участничките. Подготовката стартира в Банско с подготовки и реклами на хотела, както и на хранителни добавки. Ходихме до Велинград и Пловдив, след което се върнахме в София за генерална подготовка. Тогава, за първи път пробвах банските.

Каква си ти отвън светлината на прожекторите?

В момента съм първа година студентка по архитектура. Обичам да рисувам и математиката ми върви и по тази причина взех решение да се насоча към тази компетентност. Много прочувствен човек съм - хиля се, рева, доста обичам да оказвам помощ на приятелите си. Но пък доста елементарно се поверявам на хората и по-късно се отчайвам.

Каква искаше да станеш, когато беше дребна?

Мечтата ми беше да стана модел. Майка ми не беше доста съгласна, поради славата, която се носи за тази специалност. Заради състезанията съм сложила университета на второ място и по тази причина малко се тормозя.

Има ли мъж до мис България и какви мъже харесва тя?

В момента няма мъж до мен. За мен е значимо той да е добър и предвидлив. Важно е да вярвам в него. Имам възприятието, че положителните момчета са изчезнали. Но имам вяра, че ще срещна специфичен човек.

На кои дами от общественото пространство се възхищаваш?

В България, единствената жена, на която се удивлявам е Александра Петканова. Харесва ми, че е същинска, естествена. Бих желала да потегли по нейните стъпки и да стана инфлуенсър.

Жените или мъжете показват повече хейт?

За страдание дамите. Според мен те просто имат проблеми и би трябвало да си ги изкарат върху някого. Другата причина е злоба. Все повече се плюем между тях.

Какво си пожела мис България за коледа? Кой е мъжът, който би наградила с купата Мистър България? Би ли оставила архитектурата в името на моделската кариера? Гледайте новото ни видео, с цел да разберете!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР