Мис България 2020 Венцислава Тафкова влиза ударно в поп фолка

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова влиза ударно в поп фолка
Коментари Харесай

БУМ в поп фолка! Мис България гръмва с хит от Деян Асенов

Мис България 2020 Венцислава Тафкова влиза стремително в поп фолка с ария, композирана от корифея в този отрасъл – надарения музикант Деян Асенов .

За бъдещия шлагер разкри самата моделка в Инстаграм, където разгласява стори от студиото на известния композитор. “Coming soon “, похвали се Тафкова в малко клипче, до момента в който Деян твори следващия си музикален шедьовър.
      Вижте тази обява в Instagram.      

Още преди година Тафкова даде поръчка за амбициозна кариера в поп фолка, като разкри, че се приготвя от сериозен музикален възпитател и към този момент е записала няколко части. „ Ще има изненади “, издаде единствено миската, която е първата представителка на стилната колегия, дръзнала да се преквалифицира в поп фолк певица.

Последователите й към този момент са нетърпеливи да чуят първата й ария, изключително откакто излиза наяве, че не какъв да е, а самият Деян Асенов я композира. Той е „ провинен “ за едни от най-популярните части на Галин, Емануела, Анелия, Алисия и доста други известни имена. Неслучайно изпълнителите в сектора се борят със зъби и нокти да се доберат до студиото му, знаейки, че ще излязат от там с обезпечен шлагер. Това прави дебютната ария на Венцислава Тафкова още по-интригуваща за меломаните.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР