Мис България 2020 Венцислава Тафкова е взела кардинално решение да

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова е взела кардинално решение да
Коментари Харесай

Мис България 2020 - копие на Галена

Мис България 2020 Венцислава Тафкова е взела съществено решение да отреже дългите си черни коси и да се подстриже късо на линия. Моделът от Пловдив театралничи от колата си с тъмни слънчеви очила, сходни на тези на певицата и напълно нова прическа.

С сходна визия е и Галена, което стана причина почитатели да се припознаят и да объркат двете фурии. " Това Галена ли е? “, питат почитатели в мрежата под стори на миската.

Късата права коса на Тафкова се хареса на по-голямата част от аудиторията ѝ, само че несъмнено, имаше и недоволни. " Жалко! Защо си отряза хубавата коса! Повече ти отиваше “, разясняват разочаровани почитатели.

Модата но Галена несъмнено става съвременна и от ден на ден известни персони у нас следват новата ѝ визия. Нейните колежки Мария, Емануела и Биляниш също взеха решение да се подкъсят. По всичко проличава, че късата коса е напът да се трансформира в международен тренд.

А и да не забравяме, че когато дамите трансформират прическата си, идва ред и на промяна на мъжа, написа " Хотарена ". Дали пък няма нова звезда на хоризонта за Тафкова? Предстои да разберем…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР