Мис България 2019 Радинела Чушева заби възрастно гадже. Най-красивата нашенка

...
Мис България 2019 Радинела Чушева заби възрастно гадже. Най-красивата нашенка
Коментари Харесай

Мис България показа чичкото

Мис България 2019 Радинела Чушева заби възрастно гадже. Най-красивата нашенка за предходната година и възлюбеният й са видяни дружно преди дни по време на екзотична отмора на тузарския гръцки остров Миконос. Досега се знаеше, че Радинела има човек до себе си, само че избягваше да го демонстрира пред обществото. От фрагментите излиза наяве, че гаджето на миската е много по-голям на години от нея, само че самата Чушева признава, че разликата във възрастта не я тормози и се усеща чудесно в неговата компания. Кой тъкмо и с какво се занимава мъжът до миската за момента остава незнайно. Предположенията са, че по-възрастното гадже на Радинела е състоятелен предприемач, само че дали е по този начин към този момент няма удостоверение. Пътешествието до Миконос също навежда на размишления в посока, че парите не са проблем за приятеля на миската.

View this post on Instagram
A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on Aug 2, 2020 at 10:09am PDT

В началото на този месец двамата отпътуват с пряк полет от София до Микинос, като съблюдават всички ограничения против разпространяването на ковид - носят маски на летищата и в самолета, както и съблюдават отдалеченост от останалите пасажери, написа България Днес. Когато кацат на острова, миската и гаджето й се настаняват в един от най-тузарските локални хотели. Нощувките за най-невзрачните стаи стартират от 250 евро и доближават до 1000 евро за нощувка в жилища с панорама към морето. Двамата влюбени са обсипани с доста внимание от личния състав, не пестят средства за храни и питиета и отскачат до близкия плаж, с цел да трансфорат пътуването в мечтаната лятна почивка. "България Днес " потърси хубавицата, с цел да разяснява мъжа до себе си, с който прекара сантиментално почивката си на гръцкия остров.

"Бях с компания другари и с моя другар също по този начин. Не обичам да приказвам обществено за това, само че то по този начин или другояче към този момент е общоизвестен факт ", показа пред вестника някогашната адреналинка на "Господари на ефира ".Запитана дали е обезпокоена от мълвите, че върви с по-възрастен мъж от нея, Радинела удостовери, че приятелят й е по-голям, само че разликата им не е толкоз фрапираща.

View this post on Instagram
A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on Jul 31, 2020 at 11:37am PDT

"Да, по-голям е от мен с 10 години. Преди ме бяха свързвали с някакъв италианец, който даже не знам и познавам, бяха ме свързвали с други мъже, на което откровено се дръзвам ", разяснява Чушева. Твърдението й провокира разнопосочни мнения, защото тя сега е на 24 години и би следвало гаджето й да е на към 34 години. Но фрагментите свидетелстват, че очевидно мъжът е много по-възрастен. За пътуването си по време на международна пандемия Радинела разкри, че не се тормози и че обмисля даже още едно странствуване до края на 2020 година

"Не изпитахме никакви усложнения по отношение на пътуванията, изискваше се PCR тест, което е хубаво, тъй като сме сигурни за себе си и хората, които са на този остров. 24 часа преди излизането ни беше нужен и QR код. Нямах терзания и по отношение на взимането на тайни за теста за ковид. Пътувах и през април до Гърция, Халкидики, тъй че това е повторно, в който си върша тест ", показа моменти от подготовката си Чушева.

"Не ме е боязън, тъй като се вардя и внимавам и, второ, мисля, че всички би трябвало да развием имунитет към този вирус. Така че даже и да ми беше положителен, нямаше да се уплаша, въпреки всичко не се знае кой го е минал и кой не, може и да сме го изкарали ", разяснява Радинела екскурзията си. Престоят на двамата в Миконос продължава 5 дни, като още веднъж се прибират с пряк полет. Прави усещане, че Радинела е с облекло, което прилича защитните костюми на лекарите, само че с тази разлика, че гащите й са прекомерно къси, както и горнището. Любопитното е, че макар късия си престой двамата потеглят с голямо количество куфари, които наподобяват претъпкани. Въпреки тежестта Радинела не се свени сама да си дърпа багажа и да бъде като една самостоятелна дама. Отдалеч обаче си личат хирургичните интервенции по тялото й и останалите пасажери несъзнателно обръщат взор към нея, с цел да я огледат от глава до пети.

Това не е първото море за миската това лято, като преди Миконос тя отскочи до родното Черноморие и направи няколко препичания на слънце в Слънчев бряг. "Август ухае на море и обич! Усмивки и коктейли! Слънце и пясък! Луди нощи и красиви изгреви! ", заключи метафизичен Радинела, която към този момент възнамерява идващото си пътешестване зад граница след рухването на рестриктивните мерки около КОВИД-19.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР