Мис България 2019 Радинела Чушева ще представя страната ни на

...
Мис България 2019 Радинела Чушева ще представя страната ни на
Коментари Харесай

Мис България 2019 Радинела Чушева ще се бори за „Мис Вселена“

Мис България 2019 Радинела Чушева ще показва страната ни на най-престижния международен конкурс за хубост " Мис Вселена ". Нашенката се надява да се класира в челото и се готви да даде всичко от себе си, с цел да се показа добре. Конкурсът ще се организира на 16 май в Холивуд онлайн и ще се излъчва във 120 страни, научи HotArena.

" Ще оправдая упованията. Радвам се, че тъкмо мен избраха, откакто се явихме на онлайн кастинг над 80 девойки. " Това показа 24-годишната Радинела Чушева, която стана Мис България през 2019 година

Красавицата е приключила публицистика и маркетинг в УНСС. До юношеска възраст е професионален играч и български медалист по художествена гимнастика. Владее британски и румънски език. През свободното си време обича да се занимава със спортни танци и изобразяване. С височина 172 см и ограничения 88-62-88, тя влиза във всички условия за присъединяване в международно приетия конкурс. Радина е определена от жури с ръководител Венета Кръстева, единствения лицензиант за състезанието " Мис Вселена " и " Мис Свят ", писа " България Днес ".

От 1991 насам страната ни взе участие като кандидат на " Мис Вселена ", само че не можем да се похвалим с триумф и влизане в челна ранглиста на състезанието, който преди този момент е бил благосъстоятелност на някогашния президент Доналд Тръмп.

" Надявам се да се преборя за място. Била съм народен играч и медалист по художествена гимнастика. Минала съм през школовката на светилата в тази сфера: Нешка Робева, Илиана Раева. Смятам, че както надпреварите в спорта изискват огромна дисциплинираност и отговорност, с цел да постигнеш резултат, по този начин и надпреварите в състезанията за хубост не костват по-малко старания. Планирам да изявя себе си посредством проявлението на българските обичаи и традиции по автентичен метод. Също да срещна аудиторията със себе си, като разкрия детайлности за себе си и за живота си - заниманието си - пътуванията, спорта, образованието си и нещата, с които се занимавам ", показа още Радинела Чушева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР