Мис България 2019 Радинела Чушева се подвизава в средите на

...
Мис България 2019 Радинела Чушева се подвизава в средите на
Коментари Харесай

Радинела Чушева се възмути от участничките в "Ергенът": нахока ги жестоко

Мис България 2019 Радинела Чушева се подвизава в средите на българските „ звезди “ отдавна и към този момент се познава с множеството от нейния отрасъл. В обществените мрежи тя несъмнено обича да се изрича по разнообразни въпроси – без значение какъв брой е способена. 

Виж още: Млада и дива: Дъщерята на Анелия купонясва лудо в чалготека

Миската постоянно дава отговор на въпроси в своя Instagram профил. Този път ѝ се отдаде опция да издаде какво мисли за риалити предаването „ Ергенът “ и за участничките в него. Тя показа, че познава някои от тях и в никакъв случай не е очаквала да се държат по този непоносим метод с друга участничка в шоуто. Тя самата не познава Александра, само че съобщи позиция, в която я пази, тъй като каквато и да е тя като човек, не заслужава да се държат по този метод с нея. 

Виж още: Палавата Василка от Петрич се прибра, срещна се с друга родна сексбомба

 В тези среди множеството девойки се вършат пред по-голяма публика на света вода ненапита, само че когато влязат в подобен вид предаване, незабавно си демонстрират рогцата. Радинела не се слави с огромни кавги зад тила си, по-скоро се явява много кротка. Тя самоуверено декларира, че дамите са толкоз завистливи същества, че избира да дружи единствено с майка си по почивки, кафенета и разходки - като цяло на всички места.

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР