Мис България 2019 Радинела Чушева наля още силикон в пазвата

...
Мис България 2019 Радинела Чушева наля още силикон в пазвата
Коментари Харесай

Мис България 2019 с още повече силикон в гърдите

" Мис България " 2019 Радинела Чушева наля още силикон в пазвата си и тя към този момент едвам се побира под облеклата ѝ. Новата интервенция на бюста евентуално е повлияна от новия мъж в живота на брюнетката, който платил този път кубиците.

Силиконовата хубавица не си губи времето и откакто заряза възрастния си ухажор, незабавно се ориентира към по-младо и не по-малко богато гадже, което да удовлетворява всичките ѝ прищявки.

Запознати издават, че настоящият ѝ другар е към 30-те и разполага с задоволително финансови средства, с цел да я глези непрекъснато с екзотични почивки и първокласни дарове, написа " Уикенд ".

" Да си влюбен е неповторимо възприятие. Просто би трябвало да е рационално, а не неуместно. Границата е тънка ", философства миската, която съвсем незабавно, откакто се загаджи още веднъж, напомпа бюста си с нова доза силикон.

Неотдавна Чушева топлеше леглото на богаташа Коста, който е към 65-годишен. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, дори и внуци. Този факт обаче не го спираше обществено да показва връзката си със засуканата кокона, без да се тормози от брачната половинка и децата си.

Mиналото лято папараците на „ Уикенд” засякоха някогашната адреналинка от „ Господари на ефира” на плажа в морския курорт Св. св. Константин и Елена, придружавана от възрастния ѝ покровител. Те не се смущаваха да се опипват и да си разменят милувки. Двойката бе отседнала в първокласната вила, където цените стартират от 800 лв. на вечер. Мнозина са виждали Чушева и Коста да се натискат и из столични заведения за хранене, тъй че връзката им сигурно не е била строго защитавана загадка.

Не е ясно за какво брюнетката с доста естетични корекции е зарязала застаряващия предприемач. В светските среди се шушука, че тя се принудила да търси нов спонсор, тъй като приятелят ѝ ѝ секнал финансовото кранче. В последно време имал и здравословни проблеми, типични за хората на неговата възраст. Това наложило Радинела да огледа в друга посока.

Чушева е една от скандалните носителки на купата „ Мис България”. Когато завоюва състезанието през 2019 година, тя си навлече много гневни мнения и обиди. Повечето я укоряваха, че не има нужната визия и естествена хубост, само че пък тя самоуверено съобщи, че нападките на зложелателите не я тормозят. Едрогърдата брюнетка не крие, че е почитателка на пластичната хирургия и е преправяла бюста, устните и носа си.

Радинела набра известност около предаването „ Господари на ефира”, където се изявяваше като адреналинка. Казва, че шоуто ѝ помогнало да се държи по-освободено пред камера. Участието ѝ в състезанието „ Мис България” пристигна малко по-късно. След като завоюва купата, хубавицата заряза малкия екран и се отдаде на почивки и първокласен живот.

Преди няколко месеца Чушева призна, че до момента в който е била адреналинка Васил Василев – Зуека я е ухажвал. „ Не ме оставяше на мира! Едва се отървах от него”, показа миската за сластните мераци на артиста и водещ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР