Мис България 2019 г., Радинела Чушева не е от момичетата,

...
Мис България 2019 г., Радинела Чушева не е от момичетата,
Коментари Харесай

Скромността не ѝ отива: Радинела Чушева с нова порция предизвикателни фотоси

" Мис България " 2019 година, Радинела Чушева не е от девойките, които имат вяра в поговорката, че " скромността краси индивида ", а тъкмо противоположното. Успехът на един човек зависи от доста качества, които хубавицата несъмнено има + сексапилно лъчение, което е доста значимо за средите, в които работи Радинела.

Българката, която тази година показа страната ни на " Мис Вселена " в Съединени американски щати, е живото доказателство, че когато човек има какво да покаже, би трябвало да го показа със света, а не да го крие. Красавицата показа нова порция горещи снимки в Инстаграм, където безусловно подпали мъжката половина от почитателите си. 

Виж още: Работно лято за Дара: Певицата - по-заета от всеки път, най-сетне сподели мъжа до себе си

Радинела се е отдала на релакс и доста слънце на първокласна яхта, само че не това сграбчи вниманието на почитателите, а предизвикателните пози на софиянката, която носи много разкриващ бански. От фрагментите се вижда, че Радинела несъмнено внимава с какво се храни и има деен метод на живот, тъй като тялото на миската наподобява съвършено.

Коментарите изобилстват от палави предложения и намеци, на които Радинела не обръща внимание, а и най-вероятно е привикнала. Други пък ѝ вършат похвали за чудесните форми и питат за тайната на супер фит тялото ѝ.

Виж още: Става горещо: Десита в рискова непосредственост с надарен инстаграмър на плажа!

Не излиза наяве къде тъкмо са правени фотосите, само че е несъмнено, че моделката си е прекарала повече от отлично и е направила супер загар за лято 2021.

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР