Мис България 2019 г. е подложена на сериозен натиск, но

...
Мис България 2019 г. е подложена на сериозен натиск, но
Коментари Харесай

Радинела Чушева знае как да провокира: Снимки на миската от Доминикана провокираха палави коментари

Мис България 2019 година е подложена на сериозен напън, само че не медиен или поради скандал, а на огромен мъжки интерес. Не единствено в същинския си живот, само че и в Instagram Чушева не може да смогне на мъжките погледи и внимание. Последната порция фотоси на миската са докозаталеството в това отношение.

Красавицата обаче и не оставя нищо друго на мъжката половина от почитателите ѝ, които единствено чакат тя да разгласява нещо по-пикантно. Радинела се е отдала на екзотична почивка в Доминиканската република, където пече дупе и го демонстрира. Точно подобен кадър предизвика палави мнения, а ето и фотото, към което се леят мъжките мечти.

Виж още: Интимност или другарска целувка? Вижте какво се случи сред Паулина и Стратимир от " Игри на волята "

" Мале, мале ", " Боже, по какъв начин си го направила това секси дупе ", " Опаа, душичка " и други сходни са реакциите към въпросната фотография, която фактически е много съблазнителна.  Междувременно Радинела се радва на вкусна храна, жарко слънце и някои грехове. На една от фотосите се вижда, че пуши пура, а от фотото си проличава, че има опит да държи в ръката си сходни първокласни неща.

Есента явно не е проблем за Радинела, която ту се връща в родината, ту отлита за някоя по-гореща дестинация. Наскоро тя беше на Миконос, а след следващата порция фотоси предизвика въпроси - без гащи ли върви една " Мис България ". Някои (жени предимно) бяха скандализирани, тъй като Радинела се появи с доста къса рокля с цепка, само че под нея не изглеждаше да проличава долни дрехи. Е, манекенката бързо видя тези хейтърски мнения и побърза да посочи - " с гащи съм ". С гащи или без гащи, едно е несъмнено - желаеме още!

Виж още: Напрао’ ги убива: Тайните на Гери-Никол за положително самочувствие!

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР