Мис България 2018 Теодора Мудева е против демонстрирането на голота

...
Мис България 2018 Теодора Мудева е против демонстрирането на голота
Коментари Харесай

Мис България 2018 си пада по Великия Гетсби

Мис България 2018 Теодора Мудева е срещу демонстрирането на голота и заобикаля всевъзможни предизвикателни състезания, реклами и разголени фотосесии. В момента моделката се готви интензивно за международния конкурс " Мис Планет 2019 ", който ще се организира през септември.

Красавицата има и доста задължения отвън модата. Занимава се със спортни танци, готви се за изпити в влиятелен български университет и настрана счита да запише курсове по грим.

Теди разкри пред " Марица ", че желае да изгрее на дребния екран като журналистка, само че към този момент се е насочила към специалността " Международни връзки ". Миската към този момент има опит като посланик, посетила е съвсем всички европейски страни, само че най-вече се е впечатлила от двореца на Екатерина Велика в Санкт Петербург и от Колизеума в Рим.

Брюнетката учи съветски и британски език, а в спортните танци има съвсем най-високия спортен клас.

Теди сподели, че е щастливо обвързана с мъж, който споделя пристрастеността й към спорта. Мис България разкри, че около купата е станала доста по-отговорна и независима. Красавицата слуша най-вече поп и rnb музика, а обичаният й филм е " Великият Гетсби ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР