Мис България 2013 Нанси Карабойчева най-после каза „Да” на своя

...
Мис България 2013 Нанси Карабойчева най-после каза „Да” на своя
Коментари Харесай

Ще има сватба! Мис България прие предложението за брак на волейболен национал

Мис България 2013 Нанси Карабойчева най-сетне сподели „ Да” на своя фаворит. Нанси се сгоди за волейболния национал Добромир Димитров. Връзката на влюбената двойка е от 5 години, само че едвам в този момент двамата се вземат решение да подхващат тази смела стъпка в живота си.

Нанси получава предлагането за брака на 27-ми декември предходната година, само че тя показа своето благополучие цялостен месец по-късно, просто тъй като “сама не могла да осъзнае какво се случва”. В обществената мрежа Facebook единствено преди няколко часа Мис България 2013 разгласява фотография на красивото украшение, с което Добромир й е предложил. Чак в този момент Нанси съумява да осъзнае какво тъкмо й се е случило и взема решение да показа насладата си с всички нейни фенове.

Феновете и приятелите на Нанси незабавно й честитиха и заваляха единствено позитивни мнения по случай събитието. „ Честито, Нанси! Много благополучие, обич и почитание ви поисквам!”, „ Честито! Бъдете щастливи!”, „ Честито! С най-хубави пожелания за дълъг и благополучен фамилен живот! Нека здравето, разбирателството, уважението и любовта бъдат ваши безконечни спътници!” и доста други фенове на Мис България 2013 поздравиха бъдещото семейство. Нанси благодари за хубавите пожелания на всички.

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров се срещат на мач във волейболната зала и от този момент стартира тяхната вълшебна приказка. Пожелаваме на бъдещото семейство да са все по този начин влюбени, щастливи и постоянно да се поддържат и окуражават един различен. И дано усмивките не слизат от лицата им.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР