Мис България 2012 Габриела Василева е готова да подари около

...
Мис България 2012 Габриела Василева е готова да подари около
Коментари Харесай

Мис България подарява 1000 лева

Мис България 2012 Габриела Василева е подготвена да подари към 1000 лв., в случай че й върнат портфейла с документите, който загуби на бензиностанция в Банско, написа Телеграф.

Толкова е приблизителната сума, която е имало в портмонето след почивката им в зимния курорт. За случая тя показа, надявайки се да стигне до повече хора и да й оказват помощ в намирането му.

„ В събота си тръгнахме то Банско, където бяхме за уикенда, защото в неделя имах работа в София, макар че мъжът ми не искаше. Спряхме на бензиностанцията да си вземем кафе за из път, нищо че минаваше 20 часа вечерта. Софтуерът на колата даде неточност за гумите и Жоро слезе да ги ревизира. Малко се забави и по тази причина слязох аз и отидох за кафето. После той си влезе в колата и потеглихме. Чак в неделя сутринта ми сподели новината, че си е оставил портфейла на капака на колата и не си го е прибрал. Веднага звъняхме на бензиностанцията да върнат камерите , с цел да забележим дали някой го е взел или е паднал по пътя, само че едвам в понеделник ще могат “, описа Габриела Василева – Захариева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР