Мис България 2009 Антония Петрова тръгна на обиколка из Дубай

...
Мис България 2009 Антония Петрова тръгна на обиколка из Дубай
Коментари Харесай

Антония Петрова шляпа по джапанки на гала вечеря в Дубай

Мис България 2009 Антония Петрова потегли на обиколка из Дубай по гумени джапанки. Докато родният хайлайф се състезава кой от кой по шикозно да се облече и да театралничи в емирството, Петрова-Батинкова явно е „ над нещата “ и избира удобството пред стила. Миската е на отмора дружно със брачна половинка си Ивайло Батинков и 2-годишния им наследник Благовест.



Както всекидневно, Антония не стопира да разводнява мрежата със фотоси от екскурзията си. На последовалите ѝ обаче, незабавно им направи усещане странния жанр на обличане, който някогашната носилелка на няколко трофеи " Мис ", е избрала. Освен че е по джапанки на всички своиснимки – без значение дали в мола, или на 5-звездна вечеря – моделката театралничи и облечена я в пуловер, я в старомодна рокля с флорален принт, само че все по този начин – по джапанки. „ Малко се объркахме – там топло ли е, студено ли е, за пуловер ли е… Но джапанките са трепач! Класа! “, с огромна доза подигравка разясняват във Фейсбук.



Разбира се, дръзналите да слагат под подозрение стила на Тоца, бързо биват „ репресирани “ и репликите им се изтриват. В Instagram почитателите ѝ даже и тази опция нямат, защото там Антония тотално е забранила мненията под фотосите си. Подобни произволи не трябва да подронват имиджа на миската, без значение дали е построен върху най-обикновени чехли.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР