Мис България 2009 Антония Петрова стана майка на втори син,

...
Мис България 2009 Антония Петрова стана майка на втори син,
Коментари Харесай

Антония Петрова роди втори син

" Мис България 2009 " Антония Петрова стана майка на втори наследник, заяви самата тя в обществената мрежа.

" На неповторимата дата 07.07.2022, по изцяло натурален метод, с обикновено раждане, се роди Ивайло Батинков - наследник! Щастието е голямо! Бебето и аз сме в чудесно здраве, въодушевление и извънредно щастливи! Бих желала да благодаря на екипа на доктор Анна Чорбова, с която за повторно минахме дружно през естественото раждане, за нейния професионализъм, мощ, деликатност и поддръжка " написа Антония в Instagram.

Тя не пропусна да благодари и на таткото - предприемача Ивайло Батинков, който участвал на раждането и я държал за ръка. " Благодаря ти, че преживяваше дружно с мен, заловен за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето ", с любов реди похвални думи за мъжа си Петрова.

Още преди няколко месеца се появиха слуховете, че миската е бременна, само че тя по този начин и не пожела да разяснява това. Антония се снимаше от разнообразни кътчета на света, само че постоянно слагаше нещо пред корема си. Докато не се случи щастливото събитие, хубавицата не пусна и една фотография в цялостен растеж. След раждането и изписването си обаче, тя все пусна фотография с голям стомах, на която се вижда, че евентуално са били последните седмици от бременността.

Антония и предприемача Ивайло имат към този момент момченце - Благовест, който към този момент е на три години и се роди на именния ден на миската - 17 януари.

Датата на раждането на второто си дете, Антония е планувала авансово, въпреки раждането да е било естествено. Денят също съдържа цифрата " 7 ", обичана на двамата родители. " Запознахме се на 17 март, когато имаше рожден ден татко му. На 17 януари се роди Благовест, а на 7 юли - Ивайло Батинков-син ", споделя щастливата майка. Името, което е дала на второто си дете е неин избор.
Вижте тази обява в Instagram.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР