Мис България 2009 Антония Петрова ще стане майка на момченце. Това

...
Мис България 2009 Антония Петрова ще стане майка на момченце. Това
Коментари Харесай

Антония Петрова чака момченце

Мис България 2009 Антония Петрова ще стане майка на момченце . Това разкри тя самата, научи HotArena .

Бебето е първо дете за Антония и брачният партньор й Ивайло Батинков, а появяването му през февруари идната година е най-голямата наслада за влюбените съпрузи.

„ Семейство Батинкови ще се усили! Със брачна половинка ми Ивайло чакаме първородния ни наследник, който ще бъде първо дете и за двама ни! Ние сме най-щастливата и влюбена двойка. А синът ни е най-очакваното и обичано бебе ”, написа Антония в Инстаграм, написа „ Love Style ” .

За Петрова и новият й брачен партньор се знае, че се ожениха единствено след три месеца другарство, а също така миската този път си спретна сватбата в Гърция. След това двамата си проведоха безконечен меден месец от Истанбул, чак до Ню Йорк.

По всичко наподобява, че във втория си брак тя е доста по-щастлива, в сравнение с с първия си брачен партньор. И нееднократно е казвала, че това е индивидът, от който желае да има дете.
И двамата изрично акцентират, че нямат деца от предходни връзки, каквито клюки се носеха по-рано.

Непосредствено преди сватбата двамата научили, че ще стават родители, само че това не била повода да бързат с венчавката. Антония признава, че Ивайло мечтае най-малко за пет деца, само че Антония е подготвена да му роди единствено три.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР